Σαβ, Απρ 20, 2024

Πως καταστρεφουμε τα πρόσωπα που επιθυμουν να πολιτευθουν

Πως καταστρεφουμε τα πρόσωπα που επιθυμουν να πολιτευθουν

Πως καταστρεφουμε τα πρόσωπα που επιθυμουν να πολιτευθουν η να εργαστουμε ως στελεχη στην κοινωνική δημόσια ζωή στην αυτοδιοιμηση η στο πολιτικό η επιτελικο επικεντρο.

α.Πρωτον δια του παράδειγματος τις.Εδραιωνουμε στο μυαλό τους πως όλα είναι ζητημα αρπαχτης,γελασιου, τ α ινκ μόνο κατά το κοινως λεγομενον.
Ουτε παιδεία,ούτε κοινωνική μελέτη,ούτε αγώνας προσωπικης καλλιεργειας,ούτε μετοχη στην εμην παράδοσή,ούτε γνώση της πολυπρισματικης πραγματικότητας.

Και βεβ αιως ο υτε συμπονοια για τις φτωχογειτονιες ούτε για την υπαιθρον τον απλο αγωνιστη,την αγωνιστρια του βιου.

Έτσι απλά από την πλουτοκρατικην ζωουαν αφού έχουμεν τα εχεγγυα,κομματικο μέσον , πατεραν με επωνυμιαν η φιλίες με γονούς ισχυρων η επί τω σοσιαλιστοκοτερον κομματικη ισχυραν οικογένεια...

Αν τους ανεβασουμεν και πολύ ψηλά απότομα τους θεριζει η ναυτια και τα διάφορα ανθρωποφαγα μέσα. Αν δε είσαι και ασυμβουλευτος η ασυμβουλευτη εκ χαρακτήρος και εμπειριων τριφυλης ζωής σε κατατρεχουν πολλοί για να καταερευσεις δια λόγους ποικιλους.

Ενώ αν αρχιζαν αργά ταπεινα εν αλήθεια και απλοτητι από τη γειτονιά, το τοπικό σωμάτειο η ιδρυμα τον επαγγελματικά χωρο θα μετειχαν ενός αλλού βιου μιας άλλης εκπαίδευση ε και ευγενεις και η ζωή τους δεν θα είχε τραγικά ακραία ανεβοκατεβασματα.....

Listen Live