Σαβ, Οκτ 19, 2024

Παντζακια στη στολή έξοδου δεν είχεν

Παντζακια στη στολή έξοδου δεν είχεν

Παντζακια στη στολή έξοδου δεν είχεν. Που να βρεθεί που την άλλην πλάσμα να του τροπωσει να του σάσει την στολή εξοδου την καλοτζιαιρινην. Ορφανος πενταρφανος. Μονος μονοτατος στης Χώρας τα καντουννια ετρωεν στην εξοδον κανέναν σουβλακιν τζιαι έβλεπεν κανέναν έργο ελληνικό η κανέναν καουμπο ικον. Εισιεν μιαν αθωοτηταν μιαν συστολην πάρα το γιγαντωδες σώμα ο μαστρος μηχανικός της ομάδαςσυντηρησεως. Τον επεψεν πίσω ο αδιακριτος μόνιμος επιλοχιας να γυαλλιστει τζιαι να βρει πάσει θυσια παντζακια. Εφερεν τον στο γραφείο ο Λούκης μπουρινιασμενος έτοιμος να προβει εις βιαιοπραγιαν δια το άδικον εις βάρος του σειρά του.

Εκατεβηκαμεν στο θαλαμον.Εφκαλα που τον σακκον την πογιαν Στεμμμα τες δύο βρουτσες. Μια για πογιατισμαν,μιαν για το γυαλισμαν. Ωσπου να τελειώσει ετοιμάσαν του τέσσερα παντζακια που το καρούλλιν το λάστιχο που είχαμε χωσμενον για έτσι περιστασεις. Εσαστην τζιαι επηαμεν τζιαι οι τρεις στον μονοχνωτον που τον εβασανιζεν. Ειπεν του με νόημα ο Λούκης. Ετσιακκαρεν το τζιαι ο λοχιας ο γραμματιζουμενος τζιαι είπεν εν αρτιος εξοδουχος. Ο μηχανικός λεβέντης μειδιων εξερχετο της Πυλης εντος ολιγου.

Εμείς επηαμεν με το Λουκην στο ΚΨΜ να πούμεν ποναν καφέ σπαστον του Κιτσιού να κατσουν τα νεύρα μας.

Προχτές στα ταβερνειον ένας ασπρομαλλης μηχανικός πουτρωεν συν γυναίξι και τεκνοις εφώναξεν του καρσονιου. Το τραπέζι του κύριου εν πούμε μεναν. Υστερα εδεικλησεν πάνω μου. Σειρακλα εν για κάτι παντζακια θκυο ζευκάρκα τζιαι στη μνήμη του φίλου μας του Λουκη του μονοπυρου που μόνον εσού τον εττεκερες να μεν χαλά το στρατοπεδον σε κάθε περιστασην αδικίας τζιαι εκατάφερες να απολυθει.

Ελουθηκα του κλαματου ενθυμηθεις το καλοκαιριν του ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ τρία....

Listen Live