Παρ, Μάι 3, 2024

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΙΔΟΥ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΑΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΙΔΟΥ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΑΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ

Ο ούτω καλουμενος Πρόεδρος Tatar, δεν χάνει ευκαιρία να επιμενει και να προβαλλει " ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ζουν 350.000 Τουρκοκύπριοι και στην.κατεχομενη Κυπρο 20.000 εκπατρισμένοι Βρεττανοι".

Κατοπιν σε κάθε επίσκεψη του στη Βρεττανικη πρωτεύουσα θρηνει υποκριτικα με ένα αφηγημα του αεναως αδικημενου φτωχου και αβοηθητου Τουρκοκυπριου και εποικου των κατεχομενων.

Στην αναπαραγωγή των μυθευματων και των ποικιλων του προπαγανδιστικων προστρεχουν αρκετοι συμμαχοι και υποστηρικτες του.Παραθετουμε παρακατω τους βασικοτερους: Ο Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας Έντι Ερτάν,ο Πρόεδρος και αρχηγός του Δημοκρατικού Ενωτικού Κόμματος Sir Jeffrey M. Donaldson,ενιοτε ο Αντιπρόεδρος του Συντηρητικού Κόμματος Lee Anderson, κάποτε ο πολιτικός Sammy Wilson και ο πολιτικός Richard Bacon.

Στη Βουλη των Λορδων συναντηθηκε αρκετές φορές με τη βαρόνη Nosheena Shaheen Mobarik και τη βαρόνη Meral Hussein-Ece και τον Λόρδο Taylor του Holbeach .

Κατά καιρους τον στηριξε και συντονισε παρουσία του σε ακαδημα ι τους βρεττανικους κύκλους ο Τουρκοκύπριος
καθηγητής καρκίνου Mustafa Djamgöz και η δημοσιογραφος Mihrişah Safa.

Μηπως ηρθε η ώρα να ανησυχησουμε για όσα συμβαίνουν στο Λονδίνο την τελευταία πενταετια γυρώ από τη στηριξη και προβολης του ψευδοκρατους.

Listen Live