Δευ, Μάι 6, 2024

Ητουν αρφός μας. Περιτου κομα. Σωτηρας μας καθηαυτον.

Ητουν αρφός μας. Περιτου κομα. Σωτηρας μας καθηαυτον.

Εσυγχωρησα του ρε σειρά. Ηντα να του πεις άμαν έκαμεν κοσιεφτα μήνες στα απομακρυσμένα στα φυλακια. Ητουν αρφός μας. Περιτου κομα. Σωτηρας μας καθηαυτον.

Τοτες που επήαμε εις την Πίσσαν οι θκυο Λεμεσιανοι τζιαι το παφιτουιν .Εσταθην μας σειρά.ο Ακαμας με την αδρωπκιαν του.Ηθελεν τερτεμε ο Χώρα ι της ο λοχιας να μας δέρει.Λαλει του ο τσιακκος ο Κουταλιανος .:Αν τους ητζιηξεις εβαψες την.Θα σε ριψω που τον κρεμμον.Αγγαρειες να κάμουν.Εργοταξια μετά μου ναι Σκοπιες, ημερησια, νυχτερινα, δεκτος.Τα αλλά που σου μπηκαν μες τον νου ξηαστα καλλύτερα που τα τωρά.
Ιδαλλως ξέρεις εννα πάθεις ο,τι επαθες άμαν ήρταν οι αρφαες.Κομα τζιαι σειροττερα.Πκιαννω σε τζιαι σύρνω σε που δαμέ να πας εναεριως ως τζιει στα βουνά τ Ακαμα.
Ε τωρά που μεαλωσεν λλιον τζιαι πειράζει μας μες τες ταβερνες της Λεμεσου εν που μας αγαπά.Συγχωρω του σειρά.Γιατι έμαθεν με να λαλώ ορθρου βαθεως Δοξασοι ο Θεός τζιαι Αη Κονωνα βοηθά να ζησουμεν δαπανω δα.
Υστερις τούτος μου βάλει τες φωνές στα δράση της Παφου που πηα να τον δω.αμαν αποληθηκα.
Θα πας εις τες Αθηνες σειρουιν να σπουδασεις.Επουλησεν τα χαλλουμια τζιαι ήρτεν στη Λεμεσόν τζιαι έφερεν μου τα ριάλλια.Να κραεις που να πάεις πέρα στην Ελλάδα την ωραίαν στη Θεσσαλονίκην. Αψε μου τζιαι έναν τζιεριν στον Άην Δημήτρην να με βλέπει μόνον μου μες στα δάση.
Θυμωννει πον πάμε να τον δουμεν.Εγενητε επισημοι ρε πεταμενοι των φυλακιων.Ελατε ρε να σας ηψησω κανέναν οφτόν να παρετε καθαρόν αέρα.Να δειτε τους βαφτιστικους σας.
Προψες επκιαα μεσάνυχτα τ αυτοκίνητον.Χαραματα εφτάσαν στο χωρκόν του.Εμπεηκα στον καφέ εν.Εναν νεσκαφε με γάλα ζαχαρουχον του ΣΤΡΑΤΟΥ επαραγγειλα.Εν επίστευκε στα μαθκιά του.Εκλαιεν.Ηρτεν ο κουμπαρος μου ο καθηγητής του Πανεπιστημίου.Το γερμανικον το νουμερον ο Άφοος το παφιτουιν μου.
Αγαπώ τον .Δια μου κουράγιον.Εμεινεν.πρωτινος.Σαν το πρωίν π αποληθειν τζιαι είπεν μας.Το φυλακιον τζιαι τα μάθκια σας..Τζι αν μάθω πως εκαμευε καμμιαν πελλαραν ερκομαι μονονυχτου τζιαι σάζω σας.Οι νέοι να δουλεύκουν μα να σιετε σεβος φιλότιμον.Εν αδέρφια μας.Να μεν μάθω πως οπλισετε κανέναν.Κατησιη σας
Αγγαρειες να κάμνουν.Εργοταξια μετά σας ναι Σκοπιες, ημερησια, νυχτερινα,μετά σας δεκτος.Τα αλλά ούτε που να περασουν που το νουν σας
Ατε τζιαι ο Αης Κονωνας τζιαι η Παναγια του Τζυκκου να σας ηγλεπει δα στες εξοριες...
Εσυγχωρησα του ρε σειρά.Ηντα να του πεις άμαν έκαμεν κοσιεφτα μήνες στα απομακρυσμένα στα φυλακια.Ητουν αρφός μας.Περιτου κομα.Σωτηρας μας καθηαυτον.

Listen Live