Σαβ, Απρ 27, 2024

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

Κάποτε ζητήσα λόγον προσανατολισμού από σοφον του τόπου το έτος 1991. Μου είπε κάτι απλό που τελικά με βοήθησε πολύ στα κατοπινα.Να προσπαθείς να κάνεις το καθήκον σου...

Αυτό το υποστασιακο και ουσιαστικο είναι ανάγκη να προσανατολισει και το νέο Κυβερνητικον σχήμα στην Κυπρο.

Με τα χρόνια από τότε κατάλαβα πως έτσι μπορείς να βοηθήσεις ως πρόσωπο στην κοινωνία. Να περπατάς να οδεύεις αγωνιζόμενος για το κοινόν καλόν ,το εμεις της πατρίδος της κοινωνίας προσπαθώντας να κάνεις το καθήκον σου.

Στην ΝΕΑΝ κυβέρνηση υπάρχουν υπουργικες παρουσίες που όντως εκ των εργων τους πορευονται δημιουργικά ,προς οφελος των πολιτων. Με απτα αποτελέσματα και χωρίς τρανταχτα ατοπηματα.

Ανελπιστα οι επιλογές στελεχων από τον νεον Πρόεδρο δεν ήταν και οι πιο επιτυχης. Ας μην είμαστε αφελεις Εξελεγει με ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ που συνεπαγονταν συγκεκριμένες δεσμευσεις και αξιοποιηση προσωπων.με ικανότητες αλλά ας το γράψουμε επιοικως με αδυναμιες σε θέματα πολιτικης αγωγης και αρχων και απουσια καταρτισης και παιδειας οραματικης υλοποιησης ελπιδοφορων πρωτοβουλίων.

Δεν έχουμε άλλον δρόμον άλλον μονοπάτι. Την οδόν του καθήκοντος. Όσο μπορούμε εν διακρίσει και συνέσει. Με φρονιμάδα και τόλμη .

Σε αυτό το δρόμο είναι άμεση ανάγκη να προσανατολισει και να εκπαίδευσει αρκετά από τα στελεχη του κυβερνητικα και επιτελικα ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης και τα λιγοστα εμπειρα και ξεκάθαρα στον προσανατολισμό στο θετικόν εργον.

Listen Live