Κυρ, Μάι 19, 2024

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Μια Ακόμη έξεταση για τον Πρόεδρο και τη νέα κυβέρνηση...

Η κοινωνική πολιτική στήριξης στην Κύπρο

Η κοινωνική πολιτική στήριξης στην Κύπρο έχει ανάγκη από ενίσχυση έξοδο από την πεπατημένη χωρίς να χαθούν όσα θετικά υπήρχαν προ της κρίσης για τους πολίτες της Κυπριακης Δημοκρατίας χωρίς να χαθούν 'οσα στηρίζουν ακόμη και τώρα τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλεπτες και απρόβλεπτες δυσκολίες.

ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Υπάρχει μια πολύτιμη συγκέντρωση πληροφοριων και πραγματικοτήτων στα κυβερνητικά αρχεια προσφατα και παλαια που μπορουν να αποτελέσουν μια καλήν αφετηρια για μια κίνηση προς τα μπρος προς το καλό και το σωστικό και το αισιόδοξο από το κράτος τις κοινωνικές δυνάμεις που εργάζονται θυσιαστικά στην κοινωνική στήριξη ,από την Εκκλησία και τις ενοριακες της δυνάμεις που πάλεψαν εντονα αυτά τα χρονια των καταιγίδων με ευγενεια και διάκριση.

ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
Οι ηγέτες του τόπου είναι υποστασιακή ανάγκη να περιπατήσουν τις γειτονιές χωρίς κάμερες και προαποφασισμένα σεναρια προβολής .Να ακούσουν να καταγράξουν και να δράσουν.

ΩΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ
Δεν θα πάψουμε να το λέμε να το γράφουμε και ας μας φορτώνουν με επίθετα ..Η κοινωνική πολιτική στήριξης στην Κύπρο έχει ανάγκη από ενίσχυση ...Τώρα προτου είναι αργά...

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ
Ας ομιλήσουμε για κοινωνικη πολιτικη στην Κύπρο σήμερα.Με ειλικρινειά .Είναι άμεση ανάγκη να υπάρξει διάλογος στους χώρους του προβλήματος.Στις γειτονιες στα χωριά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ...ΣΩΟΥ
Ας διαλεχθούμε για την πολιτική παιδιού στην Κύπρο σήμερα.Πέρα από τα σώου της Λευκωσίας. Τα πλειστα στοιχεία υπάρχουν στους φακέλλους των κρατικών υπηρεσιών. Πρακτικά νουνεχη μέτρα χρειάζουνται. Ειλικρινές και συνεχές ενδιαφέρον με σωστικες πρωτοβουλίες.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗΣ
Ας ομιλήσουμε προσπαθώντας να αληθευουμε για την κοινωνική πολιτική στέγης στην Κύπρο.Υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ μετά την κρίση. Μπορούν να γίνουν τα πρώτα βήματα με σοβαρότητά και πρακτικό μυαλό πέρα από γραφειοκρατιες και προεκλογικά παίγνια.
Οι κινητοποιήσεις των τελευταιων ετων για τη στέγη και τα ενοίκια κομίζουν φωνές που θρυματίζουν προθήκες .Είναι η ώρα οι καλοπροαιρετοι να λάβουν τα μηνύματα...
Η νέα Κυβέρνηση και ο νέος Πρόεδρος έχουν εκ της λα ι κης εντολης υποχρέωση να προχωρησουν σε τιμές και αμεσες στηριξεις των αστεγων και εν απογνωσει αναγκεμενων συνάνθρωπο μας

Listen Live