Παρ, Ιουλ 19, 2024

Τι εννοούσε ο Νίκος Νικολαΐδης όταν είπε «.... Αυτή η παράδοση, η οποία διεκόπη όταν εγώ αναλάμβανα καθήκοντα το 2017, αποκαθίσταται σήμερα...»

Τι εννοούσε ο Νίκος Νικολαΐδης όταν είπε «.... Αυτή η παράδοση, η οποία διεκόπη όταν εγώ αναλάμβανα καθήκοντα το 2017, αποκαθίσταται σήμερα...»

Τι εννοούσε ο Νίκος Νικολαΐδης όταν είπε «Σε λίγο θα σου παραδώσω την Δημαρχιακή Άλυσο, το ιερό σύμβολο της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας, της κυριαρχίας των δημοτών της Λεμεσού. Αυτό επιβάλλει ο σεβασμός από τον κάθε απερχόμενο Δήμαρχο προς την ιστορία της πόλης μας. Αυτή η παράδοση, η οποία διεκόπη όταν εγώ αναλάμβανα καθήκοντα το 2017, αποκαθίσταται σήμερα. Εύχομαι να μην διακοπεί ποτέ ξανά, από κανένα άλλο δήμαρχο της πόλης μας στο μέλλον.»

Ιδιαίτερα ενωτικός εμφανίστηκε στην ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης ο απερχόμενος Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Νίκος Νικολαΐδης ο οποίος μάλιστα διαβεβαίωσε τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο ότι θα τον βρει σθεναρό συμπαραστάτη του και έτοιμο να τον στηρίξει και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια του να κτίσει και να προσθέσει πάνω σε ό,τι καλό δημιούργησαν οι προκάτοχοι του, αλλά και να δημιουργήσει το δικό του στίγμα και τη δική του παρακαταθήκη για τους επόμενους δημάρχους.

Αυτό που προκάλεσε όμως το ενδιαφέρον του κοινού από την ομιλία του κ. Νικολαΐδη ήταν η πρόταση «….αυτή η παράδοση, η οποία διεκόπη όταν εγώ αναλάμβανα καθήκοντα το 2017, αποκαθίσταται σήμερα. Εύχομαι να μην διακοπεί ποτέ ξανά, από κανένα άλλο δήμαρχο της πόλης μας στο μέλλον.»

Η έκφρασή του αυτή προκάλεσε αίσθηση αφού μεταφράστηκε από πολλούς ως αιχμή για τον πρώην δήμαρχο. Να υπενθυμίσουμε ότι τον Ιανουάριο 2017 κατά την τελετή παράδοσης της δημαρχίας της πόλης στον κ. Νικολαΐδη, την Δημαρχιακή Άλυσο παρέδωσε η τότε Δημοτική Γραμματέας.

Listen Live