Πεμ, Απρ 18, 2024

Στις 20 Μαΐου το «Φεστιβάλ Θάλασσα 2023»

Στις 20 Μαΐου το «Φεστιβάλ Θάλασσα 2023»

«Φεστιβάλ Θάλασσα 2023: ζήσε τη θάλασσα, γνώρισε τη ναυτιλία»

Την επιθυμία για συνέχιση και ενίσχυση της συνεργασίας Υφυπουργείου Ναυτιλίας και Δήμου Λεμεσού εξέφρασε  ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδη, σε συνάντηση που είχε με την νέα Υφυπουργό Ναυτιλίας κα.Μαρίνα Χατζημανώλη στα γραφεία του Υφυπουργείου.

Ο Νίκος Νικολαϊδης συνεχάρη την Μαρίνα Χατζημανώλη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της και την προσκάλεσε σε εθιμοτυπική επίσκεψη στο δημοτικό μέγαρο για μια εκτενέστερη συζήτηση όλων των ζητημάτων συνεργασίας Δήμου και Υφυπουργείου.

Κατά τη διάρκεια της  συνάντησης, συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα που αφορούν την Λεμεσό , όπως την συμμετοχή του Δήμου Λεμεσού στην αποστολή των 100 κλιματικά ουδέτερων και έξυπνων πόλεων της ΕΕ, μέχρι το 2030 (EU Cities Mission), την  διεξαγωγή του Συνεδρίου Maritime Cyprus, την λειτουργία του Κέντρου Καινοτομίας του Δήμου, για προώθηση της Γαλάζιας Οικονομίας και την  περαιτέρω προώθηση της Λεμεσού ως ναυτιλιακό κέντρο και κέντρο κρουαζιέρων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας και της συνδιοργάνωσης του Φεστιβάλ Θάλασσα, αποφασίστηκε όπως για το 2023 το φεστιβάλ πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαΐου , στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο της επίχωσης.

Listen Live