Πεμ, Οκτ 17, 2024

Σοβαρό Υγειονομικό Πρόβλημα στην Αγία Φύλα: Άμεση Παρέμβαση Ζητά η Ευαγγελία Παρασκευά

Σοβαρό Υγειονομικό Πρόβλημα στην Αγία Φύλα: Άμεση Παρέμβαση Ζητά η Ευαγγελία Παρασκευά

Σε δηλώσεις της στο elemesos.com, η δημοτική σύμβουλος Λεμεσού, Ευαγγελία Παρασκευά, εξέφρασε τη σοβαρή της ανησυχία σχετικά με το υγειονομικό πρόβλημα που έχει προκύψει στην περιοχή της Αγίας Φύλας. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι τα πεζοδρόμια στον κύριο δρόμο της περιοχής είναι γεμάτα με περιττώματα ποντικών, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Το πρόβλημα αυτό, όπως σημείωσε, προέρχεται από τους υπονόμους, απ’ όπου οι ποντικοί εισέρχονται στην επιφάνεια.

Η κα Παρασκευά τόνισε ότι το ζήτημα δεν είναι μόνο αισθητικό, αλλά πρωτίστως υγειονομικό, καθώς οι ποντικοί είναι φορείς ασθενειών. Η παρουσία των περιττωμάτων τους σε τέτοια έκταση στα πεζοδρόμια, και μάλιστα σε έναν εμπορικό δρόμο που σύντομα θα χρησιμοποιείται από μαθητές με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, είναι απαράδεκτη.

Η δημοτική σύμβουλος κάλεσε τις δημοτικές αρχές να προχωρήσουν άμεσα στην απολύμανση των υπονόμων και στον καθαρισμό των πεζοδρομίων, ώστε να προστατευτεί η υγεία των κατοίκων και να αποκατασταθεί η εικόνα της περιοχής.

Πηγή: elemesos.com

Listen Live