Τρι, Μάι 21, 2024

Ο Δήμος Λεμεσού στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες στην Ελλάδα – Ξεκινά εκστρατεία συλλογής ειδών έκτακτης και πρώτης ανάγκης

Ο Δήμος Λεμεσού στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες στην Ελλάδα – Ξεκινά  εκστρατεία συλλογής ειδών έκτακτης και πρώτης ανάγκης

Δήμαρχος Λεμεσού: « Είμαστε σίγουροι ότι οι συμπολίτες μας θα ανταποκριθούν και σε αυτή την περίπτωση και θα δείξουν την αγάπη και αλληλεγγύη τους στα αδέλφια μας στην Ελλάδα»!

Σε συγκέντρωση ειδών έκτακτης και πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel προχωρά ο δήμος Λεμεσού.

« Είμαστε σίγουροι ότι οι συμπολίτες μας θα ανταποκριθούν και σε αυτή την περίπτωση και θα δείξουν την αγάπη και αλληλεγγύη τους στα αδέλφια μας στην Ελλάδα»!δήλωσε ο δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαϊδης.

Η ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού αναφέρει:

Ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαϊδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με συναδέλφους δημάρχους από τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές στην Ελλάδα, με τους οποίους διατηρούμε αδελφικές σχέσεις και εξέφρασε το συγκλονισμό όλης της πόλης μας, αλλά και της Κύπρου ολόκληρης για τις τεράστιες απώλειες τους σε ζωές και περιουσίες. Τους μετάφερε την αγάπη μας, τη συμπαράσταση μας και τη βούληση μας να σταθούμε δίπλα τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές τους, άμεσα και έμπρακτα.

Ο Δήμος Λεμεσού έχοντας ιερή υποχρέωση, απέναντι σε κάθε συνάνθρωπο μας που περνάει δύσκολα αποφάσισε να προχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα στη συλλογή ειδών έκτακτης και πρώτης ανάγκης.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες αναφορικά με τα συγκεκριμένα είδη που θα συλλέγονται και τα ωράρια.

Listen Live