Σαβ, Ιουλ 27, 2024

Η DP World Limassol πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία στο Λιμάνι Λεμεσού

Η DP World Limassol πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία στο  Λιμάνι Λεμεσού

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η DP World Limassol χθες, Πέμπτη 6 Ιουνίου, με στόχο να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού και την κάλυψη των αναγκών αίματος της κοινότητας.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο νέο Επιβατικό Τερματικό της εταιρείας στο λιμάνι Λεμεσού, στη μνήμη του εκλιπόντος υπαλλήλου της DP World Limassol, Πανίκου Μακρίδη. Στο κάλεσμα της εταιρείας για δωρεά αίματος ανταποκρίθηκαν υπάλληλοι της DP World Limassol, φορείς του λιμενικού κλάδου, καθώς και φίλοι και μέλη των οικογενειών τους. 

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της DP World Limassol, κ. Simon Pitout ανέφερε: "Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την ενθουσιώδη συμμετοχή της ομάδας μας στη σημερινή αιμοδοσία. Πρόκειται για γενναιόδωρη ενέργεια που, όχι μόνο μπορεί να σώσει ζωές, αλλά ενισχύει επίσης τη δέσμευσή μας προς τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια. Η εκδήλωση αυτή αναδεικνύει το πνεύμα της εταιρείας μας και συμβολίζει τη συλλογική μας προσπάθεια να κάνουμε τη διαφορά, τιμώντας τη μνήμη του πρώην συναδέλφου μας και συμβάλλοντας παράλληλα στην ευημερία της ευρύτερης κοινότητας".

Listen Live