Σαβ, Μαρ 2, 2024

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ: Έναρξη Υλοποίησης Δράσεων για τους κατοίκους της Λεμεσού

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ: Έναρξη Υλοποίησης Δράσεων για τους κατοίκους της Λεμεσού

Ο Δήμος Λεμεσού και το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) διοργανώνουν ημερίδα για τους κατοίκους του Δήμου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 09:00 – 12:15 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού.

Την ημερίδα θα χαιρετήσουν ο Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Νίκος Νικολαϊδης και ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιάννης Παναγιώτου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει σύντομη παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Δράση για το Ευρωπαϊκό Έτους Δεξιοτήτων.

Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με δίωρη παρουσίαση με θέμα: “Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία”.

Η παρουσίαση αυτή εντάσσεται στον πρώτο πυλώνα του Σχεδίου Δράσης για το Ευρωπαϊκό Έτους Δεξιοτήτων με τίτλο “Ανάπτυξη Σύγχρονης Επαγγελματικής Κουλτούρας”. Ο πυλώνας αυτός αφορά σε μαθησιακές παρεμβάσεις που επικεντρώνονται στην παροχή ολιγόωρων δωρεάν παρουσιάσεων στους πολίτες σε τέσσερις βασικές πτυχές της σύγχρονης
επαγγελματικής κουλτούρας, ήτοι:
1) Πράσινη ανάπτυξη/περιβάλλον
2) Ψηφιακές δεξιότητες
3) Ασφάλεια και υγεία στην εργασία και
4) Ποιότητα.

Οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες στην εξειδικευμένη παρουσίαση θα λάβουν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Για Δηλώσεις Συμμετοχής: Τηλ:  25-884325| email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της ημερίδας.

Listen Live