Τετ, Ιουν 19, 2024

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΗΣΥ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν θα αφήσουμε ένα μεμονωμένο περιστατικό να μηδενίσει την αξιοπιστία και το έργου του ΔΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΗΣΥ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν θα αφήσουμε ένα μεμονωμένο περιστατικό να μηδενίσει την αξιοπιστία και το έργου του ΔΣ

Η Δημοτική Ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού με σημερινή ανακοίνωση της καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που εξελίχτηκαν στην Λεμεσό την Παρασκευή 1/9 και τονίζει πως δεν θα επιτρέψει σε ένα μεμονωμένο περιστατικό με πρώην συνάδελφο τους, να γίνει ζήτημα για πολιτική εκμετάλλευση και μηδενισμού της εικόνας, της αξιοπιστίας και του έργου του Δημοτικού Συμβουλίου

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Δημοτική Ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που εξελίχτηκαν στην Λεμεσό την Παρασκευή, 1 Σεπτέμβριου 2023. Καλούμε την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της όσον αφορά τα μείζονα ζητήματα που άπτονται της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης και της εισροής του δυσανάλογα και χωρίς την δυνατότητα
ενσωμάτωσης μεγάλου αριθμού μεταναστών στην Λεμεσό, όπως επίσης και στις υπόλοιπες πόλεις. Καλούμε επίσης την αστυνομία να επαναφέρει και να επιβάλει τον νόμο και την τάξη και να εγγυηθεί την ασφάλεια των δημοτών και των περιουσιών τους.

Καταδικάζουμε τους τραμπουκισμούς, τις πράξεις βίας, βανδαλισμούς και καταστροφής δημόσιων και ιδιωτικών περιουσίων. Καταδικάζουμε την εξ’αφορμή πολιτικοποίηση ζητημάτων όπως το μεταναστευτικό με σκοπό την εκτόνωση συμπεριφορών ομαδικής βίας, αναρχίας και χουλιγκανισμού. Είμαστε εναντίον των οποιονδήποτε πράξεων που εκτρέφουν την ξενοφοβία, τον ρατσισμό και τη χρήση βίας έναντι αθώων πολιτών.

Η Λεμεσός ήταν ανέκαθεν μια εξωστρεφής και κοσμοπολίτικη πόλη που αγκάλιαζε όλους τους κατοίκους της, ντόπιους και ξένους, καταφέρνοντας να κρατήσει την δική της ταυτότητα στο διάβα των αιώνων. Αυτό ήταν διαχρονικά η δύναμη της πόλης και των Λεμεσιανών και ήταν αυτό που την χαρακτήριζε.

Παράλληλα δεν θα αφήσουμε ένα καθόλα καταδικαστέο μεμονωμένο περιστατικό με πρώην συνάδελφο, να γίνει ζήτημα για πολιτική εκμετάλλευση και μηδενισμού της εικόνας, της αξιοπιστίας και του έργου του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κόσμος της πόλης γνωρίζει πολύ καλύτερα να κρίνει το κάθε μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου ξεχωριστά, καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο στο σύνολο του.

Listen Live