Σαβ, Μαρ 2, 2024

Συνεχίζονται οι εργασίες για το έργο «Βελτίωση του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας», Φάση Α΄

Συνεχίζονται οι εργασίες για το έργο «Βελτίωση του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας», Φάση Α΄

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι οι εργασίες για το έργο «Βελτίωση του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας», Φάση Α΄ συνεχίζονται κανονικά.

Tην περίοδο από Δευτέρα 29/1/2024 μέχρι και την Τρίτη 30/4/2024 θα εκτελούνται εργασίες στη συμβολή της οδού Πατρών με την οδό Αγίας Παρασκευής. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα της συμβολής των δύο οδών θα είναι κλειστό για τη διακίνηση από και προς Άγιο Αθανάσιο - Σφαλαγγιώτισσα, ενώ η κυκλοφορία από και προς φράγμα Γερμασόγειας – Φοινικάρια θα γίνεται μέσω παρακείμενης προσωρινής οχηματικής πρόσβασης και θα ρυθμίζεται με φώτα τροχαίας. Η διακίνηση από και προς την περιοχή Αγίου Αθανάσιου - Σφαλαγγιώτισσας θα γίνεται μέσω της οδού Τιλλιρίας - Αγίας Παρασκευής.

Επίσης, η περίοδος εκτέλεσης εργασιών στο ανατολικό τμήμα της οδού Ισαβέλλας, από τη συμβολή της με την οδό Μίκη Θεοδωράκη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ποταμιάς, παρατείνεται μέχρι τις 30/4/2024. Το τμήμα του δρόμου παραμένει κλειστό για την κυκλοφορία και η διακίνηση από και προς την ανατολική περιοχή γίνεται μέσω παρακείμενου προσωρινού τμήματος δρόμου που έχει κατασκευαστεί για τον σκοπό αυτό.

Οι υπόλοιπες κυκλοφοριακές διευθετήσεις παραμένουν ως έχουν.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Listen Live