Σαβ, Μαρ 2, 2024

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΞΥΔΙΑ

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΞΥΔΙΑ

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλα τα οργανωμένα πολιτικά σύνολα, τις ανεξάρτητες προσωπικότητες και τους πολίτες από όλους τους ιδεολογικούς χώρους που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα μου για το νεοσύστατο δήμο της Ανατολικής Λεμεσού. Να μου επιτρέψετε να αναφερθώ ξεχωριστά προς τις ηγεσίες και τα τοπικά στελέχη του ΑΚΕΛ, του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ, οι οποίοι, με δημοκρατικές διαδικασίες, αποφάσισαν να στηρίξουν την εκλογή μου στο νέο Δήμο. Η υποστήριξη όλων με τιμά ιδιαίτερα και αυξάνει τις ευθύνες μου έναντι των συνδημοτών μου.

Όσα πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια, με σκληρή και συλλογική δουλειά, με μεράκι και αφοσίωση, σωστό σχεδιασμό και τεχνοκρατική βοήθεια, αποτελούν τον οδηγό μας και για την επόμενη πενταετία. Η σωστή οικονομική διαχείριση που κάναμε, τα έργα υποδομών που υλοποιήσαμε, η ποιοτική αναβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών που πετύχαμε, οι κοινωνικές και περιβαλλοντικές που προωθήσαμε, αλλά και οι ώριμες αναπτύξεις που δρομολογήσαμε, μας επιτρέπουν να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε και στις προκλήσεις της μεταρρύθμισης, αξιοποιώντας τις συνέργειες που προκύπτουν, αλλά και τις πολλαπλές δυνατότητες του νέου Δήμου της Ανατολικής Λεμεσού. Ενός Δήμου που έχει ισχυρό κοινωνικό, οικονομικό, πολιτιστικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα σε όλη την επικράτεια του. Με σωστή οικονομική διαχείριση, χρηστή διοίκηση, συλλογικότητα και σοβαρό σχεδιασμό, ο Δήμος της Ανατολικής Λεμεσού μπορεί να αποτελέσει πρότυπο σύγχρονης και ανθρώπινης πόλης.

Στο χέρι μας είναι, να συνεχίσουμε ενωμένοι για να κάνουμε κάθε μέρα την πόλη μας λίγο καλύτερη.

Listen Live