Πεμ, Απρ 18, 2024

Εθελοντική Αιμοδοσία διοργάνωσε η Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού

Εθελοντική Αιμοδοσία διοργάνωσε η Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού

Εθελοντική Αιμοδοσία διοργάνωσε η Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού για ενίσχυση των αποθεμάτων της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται τώρα στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού σε συνεργασία με την Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού στο Σταθμό Αιμοδοσίας στον Άγιο Γεώργιο Χαβούζας για ενίσχυση των αποθεμάτων της Τράπεζας Αίματος.

Εθελοντές αιμοδότες και αιμοδότριες, μέλη και προσωπικό της Σχολικής Εφορείας, συμμετέχουν στη σημερινή εκδήλωση, συμβάλλοντας στις προσπάθειες συλλογής μονάδων αίματος, για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Μέχρι στιγμής δόθηκαν συνολικά 30 μονάδες αίματος για τις ανάγκες της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Η αιμοδοσία συνεχίζεται μέχρι τις 1μ.μ.

Ο Πρόεδρος κ. Ντίνος Έλληνας για υποστήριξη της σημερινής ανθρωπιστικής εκδήλωσης, παρευρέθηκε στο χώρο όπου διεξαγόταν η αιμοδοσία, όπου και είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό της Εφορείας που μετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία προσφέροντας αίμα. Ευχαριστίες εξέφρασε επίσης προς τους λειτουργούς της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού για το έργο που επιτελούν.

Listen Live