Παρ, Οκτ 25, 2024

ΤΟ FRANCE24 ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ

ΤΟ FRANCE24 ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ

Ο ισραηλινός στρατός ξεκινά μεγάλη επιχείρηση στη Δυτική Όχθη

Οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας εξαπέλυσαν την Τετάρτη επιχείρηση στα βόρεια της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, σκοτώνοντας εννέα Παλαιστίνιους σε διάφορες τοποθεσίες, σύμφωνα με τον στρατό. Η επιχείρηση περιελάμβανε συντονισμένες αεροπορικές επιδρομές και επιδρομές, με τις επίγειες δυνάμεις να χρησιμοποιούν μπουλντόζες και τεθωρακισμένα οχήματα. Αξιωματούχοι στην Τζενίν δήλωσαν ότι οι ισραηλινές δυνάμεις είχαν περικυκλώσει την πόλη, εμποδίζοντας την πρόσβαση σε νοσοκομεία και καταστρέφοντας υποδομές.

Ο ισραηλινός στρατός εξαπέλυσε την Τετάρτη μεγάλη επιχείρηση στα βόρεια της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, σκοτώνοντας εννέα Παλαιστίνιους σε πολλές πόλεις της Δυτικής Όχθης , σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.

Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εννέα σκοτώθηκαν σε επιχείρηση στη Δυτική Όχθη

Ο ισραηλινός στρατός ανέβασε τον αριθμό των νεκρών από την επιχείρηση του στη Δυτική Όχθη σε εννέα.

Νωρίτερα την Τετάρτη, η Ερυθρά Ημισέληνος ανέφερε ότι 10 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν στην ισραηλινή επιχείρηση στη Δυτική Όχθη.

Στην τελευταία του ενημέρωση για την επιχείρηση της Δυτικής Όχθης, ο ισραηλινός στρατός είπε ότι τρεις «ένοπλοι τρομοκράτες» σκοτώθηκαν «σε αεροπορική επιδρομή» στην Τζενίν. Δύο «επιπλέον ένοπλοι τρομοκράτες» «εξολοθρεύτηκαν» στην Τζενίν και στο Τουλκαρέμ και τέσσερις ακόμη «εξολοθρεύτηκαν» σε «εναέρια αντιτρομοκρατική επιχείρηση στην περιοχή της Φάραα».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΕΡΕΥΝΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΓΕΙΩΤΗΣ

Listen Live