Δευ, Σεπ 23, 2024

Η ΕΣΧΑΤΗ ΩΡΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η ΕΣΧΑΤΗ ΩΡΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ 

Προ ολιγου η εφημερίδα τα ι με οφ Ισραηλ δημοσιευσε τα παρακατω:
" Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις λένε ότι ολοκληρώνουν τις προετοιμασίες για μια «σημαντική χερσαία επιχείρηση» στη Λωρίδα της Γάζας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Ισραηλινός Στρατός λέει ότι είναι έτοιμος να «επεκτείνει την επίθεση» εφαρμόζοντας ένα «ευρύ φάσμα επιθετικών επιχειρησιακών σχεδίων» που περιλαμβάνει «κοινή και συντονισμένη επίθεση από αέρος, θάλασσα και ξηρά».
Η παραπάνω ανακοινωση αποτελεί το προανακρουσμα μιας ακραιας καταστροφης και μιας μεγάλης ανθρωποσφαγης αχρειαστης για την ανθρωπότητα.

Επιπρόσθετα. πληροφορίες από ισραηλινες πηγές υπομνηματιζουν τα ανώτερο τραγικά:
Το IDF λέει ότι ολοκληρώνει το σχέδιο εκατοντάδων χιλιάδων εφέδρων, καθώς η διεύθυνση logistics εργάζεται για να παράσχει στα στρατεύματα όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστούν για την χερσαία επίθεση.

«Τις τελευταίες ημέρες τα εργαλεία που απαιτούνται για τη μάχη έχουν μεταφερθεί στους χώρους συγκέντρωσης και σε αυτή τη φάση οι διάφορες μονάδες της Διεύθυνσης Τεχνολογίας και Επιμελητείας εργάζονται για την ολοκλήρωση της πιστοποίησης των εργαλείων και τον εξοπλισμό τους με προηγμένα μέσα μάχης, όπως απαιτείται. », λέει ο IDF.

Έτσι κατανοουμε όσοι γνωριζουμε στοιχειωδη επιχειρησιακη ανάπτυξη πως ετοιμαζεται μια μεγάλη επίθεση ενισχυμενη με χιλιαδες εφεδρους Ανδρέας και γυναίκες υποστηριζομενες από πολεμικες μηχανες τελευταίας τεχνολογίας

Για την ανάπτυξη του ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ διερρευσαν προ ωρων τα παρακατω:
«Τάγματα και στρατιώτες του IDF αναπτύσσονται σε όλη τη χώρα και είναι έτοιμοι να αυξήσουν την ετοιμότητα για τα επόμενα στάδια του πολέμου, με έμφαση σε μια σημαντική χερσαία επιχείρηση», προσθέτει ο στρατός."
Παρά τις ποικιλες διαρροες η ώρα της εισβολης στη ΓΑΖΑ αποτελεί επτασφραγιστο μυστικον παρά την ανάλυση των παραγοντων που θαεπιρεασουν την οριστικη απόφαση εναρξης της χερσαιας επιθεσης:

" Ο στρατός αναμένεται να εξαπολύσει χερσαία εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά η έκτασή της και το πότε θα πραγματοποιηθεί μπορεί να επηρεαστεί από επιχειρησιακές εκτιμήσεις, συμπεριλαμβανομένης της εκκένωσης Παλαιστινίων αμάχων από τη βόρεια Γάζα και της αυξανόμενης έντασης στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ."

Εδώ και μέρες μας προβληματιζει το τραγικό ερωτημα του πως φτασαμε σε αυτες τις ανθρωποσφαγης και τι περιμένει την ανθρωπότητα τις επομένες μέρες.
Από την άλλη οι αναφορες στην τεχνολογία και η διαταγη για πληρη εκκενωση μας προβληματιζει. Ο Ερυθρός Σταυρός σε εσωτερικες συσκεψεις από μηνων προβληματιζεται για τη χρήση αυτονομων οπλικων συστηματων σε οδομαχιες και καταληψεις πόλεων. Αν το Ισραηλ τα αξιοποοησει τότε ίσως ανοίξουν οι ασκοι του Αιολου για έναν πόλεμο ρομποτικων εφαρμογων χωρίς ανθρώπινη παρεμβαση. Γεγονος πολλαπλασια καταστροφικα από όσα ξεραμε μέχρι σήμερα.
Μοναδική διεξοδος η ελπίδα μιας αλλαγης αποφάσεις την εσχατη ώρα για χαρη των ανθρωπων.

Listen Live