Δευ, Οκτ 21, 2024

Η ΔΙΑΡΡΟΗ προς το CNN πληροφοριών για τις προθέσεις Χεζμπολάχ

Η ΔΙΑΡΡΟΗ προς το CNN πληροφοριών για τις προθέσεις Χεζμπολάχ

" Η μαχητική ομάδα με έδρα τον Λίβανο κινείται ταχύτερα από το Ιράν στον σχεδιασμό της και προσπαθεί να χτυπήσει το Ισραήλ τις επόμενες ημέρες, είπε μια από τις πηγές. Το Ιράν, εν τω μεταξύ, φαίνεται ότι εξακολουθεί να επεξεργάζεται πώς σχεδιάζει να απαντήσει, είπαν στο CNN πολλοί αξιωματούχοι. Ένας Αμερικανός στρατιωτικός αξιωματούχος είπε στο CNN ότι το Ιράν είχε κάνει κάποιες, αλλά όχι όλες, από τις προετοιμασίες που θα περίμεναν να δουν οι ΗΠΑ πριν από μια μεγάλη επίθεση στο Ισραήλ.

Ωστόσο, δεδομένης της εγγύτητας του Λιβάνου με το Ισραήλ ως άμεσο γείτονά του προς τον βορρά, η Χεζμπολάχ θα μπορούσε να ενεργήσει χωρίς καμία προειδοποίηση, είπε η δεύτερη πηγή που είναι εξοικειωμένη με τις πληροφορίες - κάτι που δεν ισχύει για το Ιράν.

Δεν είναι ξεκάθαρο πώς ή αν το Ιράν και η Χεζμπολάχ, ο πιο ισχυρός πληρεξούσιος του έθνους, συντονίζονται για μια πιθανή επίθεση αυτή τη στιγμή, πρόσθεσε το άτομο, και υπάρχει μια αίσθηση μεταξύ ορισμένων αξιωματούχων ότι οι δύο μπορεί να μην είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι ως προς το πώς να κινηθούν. προς τα εμπρός""

Listen Live