Παρ, Ιουλ 19, 2024

Σπανούλης: «Δεν θα πάμε για διακοπές στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είμαι ευλογημένος που έχω τον Γιάννη και αυτή την ομάδα»

Σπανούλης: «Δεν θα πάμε για διακοπές στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είμαι ευλογημένος που έχω τον Γιάννη και αυτή την ομάδα»

Μετά τη μεγάλη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη στη συνέντευξη Τύπου μετά από την σπουδαία και ιστορική πρόκριση της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική Ανδρών εξασφάλισε μια ιστορική πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στο σπουδαίο επίτευγμα της "γαλανόλευκης" και στη συμβουλή που θα έδινε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ευλογημένος που έχει αυτή την ομάδα, καθώς όλοι οι παίκτες του είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, αγαπούν τη χώρα και απολαμβάνουν να παίζουν μπάσκετ, όπως εξήγησε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για τη χώρα, για το μπάσκετ και για την Εθνική ομάδα. Συγκεντρωθήκαμε και δουλέψαμε για δύο εβδομάδες. Έχουμε έναν στόχο και είμαι πολύ χαρούμενος που τελειώσαμε τη δουλειά. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, που έχουν έναν σπουδαίους χαρακτήρες, εφάρμοσαν τη φιλοσοφία μας και μπροστά στον κόσμο μας που ήταν απίστευτος, καταφέραμε να πάρουμε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ήταν σημαντικό και για το μπάσκετ και για τον αθλητισμό».

Για τη συμβουλή του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Η συμβουλή μου είναι να απολαμβάνει κάθε στιγμή. Θα πάμε εκεί για να έναν λόγο, όχι για διακοπές. Θα πάμε εκεί για να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Κάθε ματς θα είναι σκληρό και πάρα πολύ δύσκολο. Είναι σημαντικό να κερδίζεις. Όσο περισσότερο κερδίζουμε, ενδυναμώνουμε τις σχέσεις μας και πιστεύουμε περισσότερο αυτό που κάνουμε. Όταν είσαι προπονητής και αναλαμβάνεις μια ομάδα που έχει καιρό να πετύχει κάτι. Ό, τι και να πεις, αν δεν κερδίζεις, δεν μπορείς να το βάλεις στο μυαλό των παικτών σου αυτό που θέλεις και που έχεις στο μυαλό τους, εκείνοι παίζουν το παιχνίδι. Εκείνοι παίζουν, εγώ απλά δίνω τις οδηγίες, την κατεύθυνση και την τακτική. Είμαι ευλογημένος που έχω τον Γιάννη και όλους τους παίκτες της Εθνικής ομάδας. Γιατί πρώτα από όλα είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, αγαπούν τη χώρα και απολαμβάνουν αυτό που κάνουν».

Πηγή: www.sport24.gr

Listen Live