Παρ, Σεπ 22, 2023

Έκλεισε η ΠΑΘΕ στο ύψος της Λάρισας – Στα τρία μέτρα έφτασε τα νερό στις δυτικές συνοικίες της πόλης

Έκλεισε η ΠΑΘΕ στο ύψος της Λάρισας – Στα τρία μέτρα έφτασε τα νερό στις δυτικές συνοικίες της πόλης

Σε κατάσταση συναγερμού η θεσσαλική πρωτεύουσα καθώς η στάθμη του Πηνειού συνεχίζει και ανεβαίνει

Μετά τα υπόγεια έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν και ισόγεια στη Λάρισα μετά την υπερχείλιση του Πηνείου, η στάθμη του οποίου συνεχίζει και ανεβαίνει προκαλώντας ανησυχία τόσο στις Αρχές όσο και στους κατοίκους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της νύχτας η στάθμη του ποταμού ξεπέρασε τα 10 μέτρα, ενώ όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, που μίλησε στον ΣΚΑΙ, η στάθμη των υδάτων σε Γιάννουλη, Άγιο Θωμά, Εργατικές Κατοικίες και Ιπποκράτη έχει ανεβεί στα δυόμιση με τρία μέτρα. Το κέντρο της Λάρισας δεν έχει πληγεί όπως είπε.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας και μέχρι αυτή την ώρα στελέχη της ΕΜΑΚ επιχειρούσαν στη Γιάννουλη στην περιοχή των παλιών εργατικών κατοικιών από όπου απομάκρυναν με σωστικές λέμβους αρκετούς πολίτες.

Την ίδια ώρα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς στα περίχωρα της πόλης, προκειμένου να ανακόψουν την περαιτέρω άνοδο της στάθμης του ποταμού.

Έκλεισε η Εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος της Λάρισας
Λόγω του αυξημένου όγκου νερού σε σημεία του οδοστρώματος στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης (ΠΑΘΕ) στο ύψος της Λάρισας η Αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Listen Live