Sat, Oct 5, 2024

Ο ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Ο ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Φώτο: https://www.efsyn.gr/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΣΙΤΙΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
ΤΡΟΦΙΜΑ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι τις τελευταίες ημέρες, έφερε 76 μετρικούς τόνους προμηθειών μέσω της δυτικής Ουκρανίας. Στις 7 Μαρτίου, παρέδωσε 5 τόνους προμηθειών στο Κίεβο, που αποτελούνταν κυρίως από χειρουργικά κιτ, σε συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές.

Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Επισιτισμού δημιουργεί την υποδομή υλικοτεχνικής υποστήριξης για να υποστηρίξει την απάντηση της δικής του και της ευρύτερης ανθρωπιστικής κοινότητας στην κρίση, με συμβάσεις αποθηκών στο Κίεβο, το Lviv και το Chernivtsi στην Ουκρανία και σε άλλες τοποθεσίες σε γειτονικές χώρες.

Οι συνάδελφοί μας στον Ερυθρό Σταυρό της Ουκρανίας αναφέρουν ότι έχουν διανείμει περισσότερα από 90.000 δέματα τροφίμων και υγιεινής σε οικογένειες που μετακινούνται σε όλη την Ουκρανία. Έχουν επίσης παράσχει εκπαίδευση πρώτων βοηθειών σε περισσότερα από 12.000 άτομα σε σταθμούς του μετρό και καταφύγια βομβών και έχουν διανείμει είδη εντατικής θεραπείας σε περισσότερα από 7.000 άτομα που ασφάλεια από τους βομβαρδισμούς σε καταφύγια βομβών, μεταξύ άλλων παρεμβάσεων.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΕΡΕΥΝΑ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΓΕΙΩΤΗΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Listen Live