Παρ, Ιουλ 19, 2024

EndoMarch Cyprus 2024:Με μια Προεδρική Δέσμευση ολοκληρώθηκε η Εκστρατεία Ενημέρωσης

EndoMarch Cyprus 2024:Με μια Προεδρική Δέσμευση ολοκληρώθηκε  η Εκστρατεία Ενημέρωσης

Με μια ξεχωριστή βραδιά στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Υπουργού Υγείας, βουλευτών, προσωπικοτήτων από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, ολοκληρώθηκε η καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την ενδομητρίωση.

Στον ατμοσφαιρικό χώρο του Amano Kitchen Bar στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος και η ομάδα του EndoMarch Cyprus, υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους, , για να κλείσουν μαζί τον πολυεπίπεδο κύκλο δράσεων διαφώτισης που έτρεξε ολόκληρο το μήνα Μάρτιο.

Την στήριξη του στο EndoMarch Cyprus εξέφρασε για μια ακόμη μια φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εισηγήθηκε όπως η Εκστρατεία Διαφώτισης και Ευαισθητοποίησης για την ενδομητρίωση επεκταθεί από τον επόμενο χρόνο και στα σχολεία της Κύπρου, καθώς από την πάθηση υποφέρουν σωματικά και ψυχολογικά,
γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας αλλά και νεαρά κορίτσια στην εφηβεία.

Ιδιαίτερα σημαντική, χαρακτήρισε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός την Εκστρατεία Ενημέρωσης EndoMarch Cyprus, επισημαίνοντας ότι για την πολιτεία, η υγεία και η ευημερία όλων των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα. Θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες τόνισε σε αυτή την προσπάθεια που σκοπό έχει την ορθή διαφώτιση για την ενδομητρίωση,
που ταλαιπωρεί εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο και μια στις δέκα στην Κύπρο.

Τον Πρόεδρο και την Κυβέρνηση ευχαρίστησε για τη στήριξή τους, ο Πρόεδρος του Endomarch Cyprus Δρ. Ανδρέας Σταυρούλης και διαβεβαίωσε ότι η Κύπρος θα συνεχίσει να παραμένει ενεργή σε αυτή την Παγκόσμια Αλυσίδα Ενημέρωσης, καθώς στόχος μας, όπως είπε, είναι αύριο να υποφέρουν λιγότερες γυναίκες από ενδομητρίωση.

Η Εκστρατεία Endomarch Cyprus πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία και πολύτιμη αρωγή των: Sebastian James Foundation, Endometriosis and Fertility Center Cyprus, American Medical Center, Pharmabelle, iClinic, Lifeline, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Ειδικές ευχαριστίες στο Amano Kitchen Bar που φιλοξένησε την εκδήλωση

Στηρίζουν: Akeso Fertility Center, Dr. Pavlos Constantinou Histopathology and Cytology Laboratory Services, PATH – LAB Κλινικά Εργαστήρια Θεοχαρίδη, Pregnacare Vitabiotics, EVEXIA Cyprus Traditional Dairy Products, Medicover Genetics, Varnavas Hadjipanayis Ltd, Delobris Pharmaceuticals, Biomedical Laboratories LAOS, Baker Tilly Cyprus, Mundipharma, A. Constantinides Pharmaceuticals, Potamitis Medicare, Mustela, NUK, Louanfarm Trading Ltd, Fertilland Pharma, Renaissance Cryo-Preservation &  Health Care Ltd, NovaGem, S. Stylianou Medisupplies, Jango Fashions.

Χορηγός Επικοινωνίας: Τηλεόραση Sigma και Περιοδικό Madame Figaro.

Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και την υλοποίηση των δράσεων της Εκστρατείας αναλαμβάνει η Avaton Communications - PR, DIGITAL & CREATIVE Agency.

Listen Live