Σαβ, Μαρ 2, 2024

Πόλυς Ανωγυριάτης υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Πόλυς Ανωγυριάτης υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Εξαγγελία υποψηφιότητας για τις Ευροεκλογές από τον Πόλυ Ανωγυριάτη.

Αγαπητοί φίλοι,
Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο για τις προσεχείς ευρωεκλογές. Ένα κόμμα που τοποθετεί ως ακρογωνιαίο λίθο της δράσης του την προστασία και την ευημερία της πατρίδας μας.

Σε μια περίοδο όπου οι προκλήσεις επηρεάζουν τον τρόπο ζωής μας, το ΕΛΑΜ αντλεί έμπνευση από την ανάγκη να αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα τα θέματα που πλήττουν την κοινότητά μας.

Βάζοντας ως προτεραιότητα την επίλυση του Κυπριακού, η παράταξή μας δεσμεύεται για μια δίκαιη
και βιώσιμη λύση που θα βασίζεται στην απελευθέρωση και στο πλαίσιο του ενιαίου κράτους, διατηρώντας παράλληλα την εθνική μας ταυτότητα.

Εκφράζουμε επίσης την αποφασιστικότητά μας να προστατεύσουμε τον θεσμό της οικογένειας, που αποτελεί θεμέλιο της κοινωνίας μας. Εντός αυτού του πλαισίου, δίνουμε έμφαση στην προστασία των αξιών και των αρχών που αποτελούν τη βάση της οικογενειακής μας μονάδας, προωθώντας την αλληλεγγύη και τη στήριξη μεταξύ των μελών της. Η οικογένεια αναδεικνύεται ως η βασική μονάδα της κοινωνίας, όπου δημιουργούμε σχέσεις αγάπης και αλληλεγγύης.

Δεσμευόμαστε επίσης να αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα το ζήτημα της παράνομης λαθρομετανάστευσης, αναζητώντας λύσεις που θα σέβονται την ανθρωπιστική διάσταση αλλά και την ασφάλεια της πατρίδας μας. Η λαθρομετανάστευση αποτελεί σημαντική πρόκληση για την Κύπρο και
ολόκληρη την Ευρώπη. Στηρίζουμε αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπισή της, με σκοπό τη διασφάλιση της ασφάλειας της Κυπριακής Δημοκρατίας και την πρόληψη της δημογραφικής αλλοίωσης του
πληθυσμού μας.

Στην πορεία μας, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την κοινωνική συνοχή και την αλληλεγγύη, προάγοντας την ευημερία και την πρόοδο της Κύπρου. Κατά τις εκλογές, η ψήφος σας θα αποτελέσει την έκφραση της πίστης σας στις αξίες που αντιπροσωπεύουμε.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ), σε περίπτωση εκλογής ευρωβουλευτή στις προσεχείς ευρωεκλογές, θα συνεργαστεί και θα υποστηρίξει το κόμμα Ευρωπαίοι Συντηρητικοί και Μεταρρυθμιστές (ECR). Η επιλογή αυτή είναι σημαντική, αποτελώντας ένδειξη της ευρωπαϊκής προοπτικής του κόμματος. Το ΕΛΑΜ έχει εκφράσει επανειλημμένα την πρόθεσή του να συμμετέχει ενεργά στα ευρωπαϊκά δρώμενα και να προωθήσει τα συμφέροντα της Κύπρου και του Ελληνισμού.

Το ECR είναι ένα πολιτικό κόμμα που ιδρύθηκε το 2009 από μια ομάδα ευρωβουλευτών από διάφορα
κόμματα της Κεντροδεξιάς και της Δεξιάς. Έχει ως στόχο την προώθηση των παραδοσιακών αξιών της Ευρώπης, όπως η ελευθερία, η δημοκρατία και η εθνική κυριαρχία.

Η απόφαση του ΕΛΑΜ να συνεργαστεί με το ECR είναι σημαντική, καθώς αποτελεί ένδειξη της ευρωπαϊκής προοπτικής του κόμματος. Το ΕΛΑΜ έχει εκφράσει επανειλημμένα την πρόθεσή του να συμμετέχει ενεργά στα ευρωπαϊκά δρώμενα και να προωθήσει τα συμφέροντα της Κύπρου και του Ελληνισμού.

Με την υποστήριξή σας, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε με αφοσίωση την πατρίδα και τα ιδανικά της.

Listen Live