Πεμ, Απρ 18, 2024

Παρουσίαση Υποψήφιων Ευρωβουλευτών ΑΚΕΛ Αριστερά – Κοινωνική Συμμαχία στη Λεμεσό

Παρουσίαση Υποψήφιων Ευρωβουλευτών ΑΚΕΛ Αριστερά – Κοινωνική  Συμμαχία στη Λεμεσό

Μήνυμα νίκης, αποφασιστικότητας και αισιοδοξίας έστειλε η ψεσινή μαζική συγκέντρωση παρουσίασης του Ευρωψηφοδελτίου του ΑΚΕΛ Αριστερά - Κοινωνική Συμμαχία στη Λεμεσό!

Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Λ/σου Γιώργος Γεωργίου ενώ χαιρέτισε εκ μέρους της Κοινωνικής Συμμαχίας ο Λεύκιος Δοράτης. Κύριος ομιλητής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Λουκαΐδης.

Στη συνέχεια πήραν τον λόγο οι 6 υποψήφιες,-οι του εκλογικού μας συνδυασμού:
1) Γιώργος Γεωργίου,
2) Άννα Θεολόγου,
3) Σταύρη Καλοψιδιώτη,
4) Άντρος Καραγιάννης,
5) Νιαζί Κιζίλγιουρεκ,
6) Μέλανη Στέλιου.

Το παρών τους στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έδωσαν ο Υποψήφιος Πρόεδρος Ε.Ο.Α. Λεμεσού Γιάννης Τσουλόφτας, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Γιάννης Αρμεύτης, Υποψήφιοι Δήμαρχοι των Περιφερειακών Δήμων της πόλης μας αλλά και κατεχόμενων δήμων, υποψήφιοι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και σχολικοί έφοροι.

Στην ομιλία του ο Γιώργος Λουκαΐδης, αναφέρθηκε εκτενώς στα διακυβεύματα αυτών των εκλογών, τους σημερινούς συσχετισμούς δυνάμεων καθώς και την ισχύουσα κατάσταση εντός Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου:

«Θέλουμε την Ευρώπη που ξοδεύει δισεκατομμύρια στους εξοπλισμούς, ολοένα πιο εξαρτημένη και δεμένη στο άρμα του ΝΑΤΟ…, ή επιλέγουμε μια Ευρώπη που θα ενεργεί σαν πυλώνας ειρήνης, συνεργασίας, σεβασμού του διεθνούς δικαίου;», «Θέλουμε μια Ευρώπη όπου οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι;», «Θέλουμε μια Ευρώπη της
Δημοκρατίας, ανοικτή, συμπεριληπτική, που να σέβεται τ’ ανθρώπινα δικαιώματα και να ενισχύει το κράτος δικαίου ή μια Ευρώπη που κρύβει κάτω από το χαλί παραβιάσεις δικαιωμάτων», «Θέλουμε μια Κύπρο ισότιμο εταίρο μέσα στην Ευρώπη ή μια Κύπρο θεατή και χειροκροτητή;»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος στη συνέχεια της ομιλίας του έστειλε σαφές μήνυμα ότι το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών θα είναι και δείκτης για το εσωτερικό μέτωπο.

"Το ΑΚΕΛ ως η μόνη επί της ουσίας δύναμη που ασκεί πάντα εποικοδομητική αλλά αυστηρή αντιπολίτευση, απέναντι σε μια κυβέρνηση που δυστυχώς συνεχίζει από εκεί που έμεινε η κυβέρνηση ΔΗΣΥ-Αναστασιάδη…το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών μπορεί και πρέπει να στείλει σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση για τα έως τώρα έργα και ημέρες της. Πρωτίστως να στείλει μήνυμα στήριξης στο ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική συμμαχία, ως της πολιτικής δύναμης που πρώτη και στις πλείστες περιπτώσεις μόνη, αποκαλύπτει αλλά και αντιπαλεύει αποφασιστικά όλα όσα απογοητεύουν τον λαό μας και τους πολίτες.

Στις 9 Ιουνίου ισχυροποιούμε το κόμμα μας, ενισχύουμε τη μοναδική φωνή διεκδίκησης!

Πάμε αισιόδοξα, πάμε δυνατά, τη μάχη αυτή όλες και όλοι μαζί μπορούμε και θα την κερδίσουμε!

Γιατί το έχει ανάγκη η Κύπρος μας, το έχει ανάγκη ο λαός μας!!" συμπλήρωσε.

Listen Live