Σαβ, Ιουλ 27, 2024

Γρηγόρης Χριστοδουλίδης, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Λεμεσού

Γρηγόρης Χριστοδουλίδης, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Λεμεσού

1. Κύριε Χριστοδουλίδη, συμμετέχετε στις Δημοτικές Εκλογές στον Δήμο Λεμεσού, θα θέλαμε να μας πεις λίγα λόγια για τον εαυτό σου ώστε να σε γνωρίσουν καλύτερα οι δημότες της Λεμεσού.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Λεμεσό με καταγωγή από τον Άγιο Κωνσταντίνο της Επαρχίας Λεμεσού. Αποφοίτησα από το Λύκειο Αγίου Ιωάννη, από τον κλάδο των Κλασσικών Σπουδών με Άριστα. Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία ως Λοχίας των Τεθωρακισμένων. Σπούδασα Νομικά στο University of London και ασκώ το επάγγελμα του δικηγόρου για 17 έτη διατηρώντας τον δικό μου δικηγορικό οίκο στην Λεμεσό με την επωνυμία G. Christodoulides Law Firm. Είμαι Πτυχιούχος της Βυζαντινής & Εκκλησιαστικής Μουσικής Παράδοσης και κάτοχος Διπλώματος Μουσικών Σπουδών και Πιάνου. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με τον αθλητισμό και το διάβασμα.

2. Γιατί υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος;
Σκοπός της υποψηφιότητάς μου είναι η ενεργότερη συμμετοχή στα κοινά της Πόλης μας και η προσφορά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Όραμά μου είναι η αναβάθμιση των συνοικιών της Πόλης με την δημιουργία νέων χώρων πρασίνου και παιδότοπων, η κατασκευή και αναβάθμιση πεζοδρόμων, πεζοδρομίων και χώρων στάθμευσης, η δημιουργία καινούριων αθλητικών εγκαταστάσεων για Νέους και Αθλητές, η παροχή περαιτέρω διευκολύνσεων για την κινητικότητα των παιδιών και των ΑΜΕΑ εντός της Πόλεως, ο εκσυγχρονισμός των δημοτικών υπηρεσιών για την γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των Δημοτών και ούτω καθεξής. Ύψιστη προτεραιότητα μου, η καθαριότητας της Πόλης μας, η ανάδειξη και προώθηση του Ελληνικού μας Πολιτισμού και της Ελληνοχριστιανικής μας Παράδοσης.

3. Ποια πιστεύετε είναι τα 3 σημαντικότερα προβλήματα της Λεμεσού;
Η Πόλη μας σήμερα, παρά την ραγδαία ανάπτυξη και ανέλιξή της, αντιμετωπίζει μερικά σοβαρά προβλήματα τα οποία ταλαιπωρούν καθημερινά τους Δημότες και χρήζουν άμεσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης. Τα κυριότερα εξ’αυτών είναι το κυκλοφοριακό, η έλλειψη χώρων στάθμευσης, πεζοδρόμων και πρασίνου. Με την επίλυση των θεμάτων αυτών, η ποιότητα της καθημερινότητας των Δημοτών θα βελτιωθεί σημαντικά και η Λεμεσός θα αποτελεί πόλη πρότυπο τόσο για την διαβίωση όσο και για την επιχειρηματική δραστηριότητα.

4. Πως κρίνετε την παρούσα Δημοτική Αρχή;
Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή έχει επιτελέσει σημαντικό και ουσιαστικό έργο, πράγμα που πιστώνεται τόσο στον Δήμαρχό μας Νίκο Νικολαΐδη όσο και στο Δημοτικό του Συμβούλιο. Θεωρώ ότι η παρουσία του Κου Νικολαΐδη στην δημαρχία της Πόλης ήταν καταλυτική αφού είναι άνθρωπος με όραμα, όρεξη και θέληση για δουλειά και πραγματικά αξίζει να δώσουμε ξανά την σκυτάλη στον Δήμαρχό μας να ολοκληρώσει ένα μεγαλεπήβολο και αξιοθαύμαστο έργο που επεκτείνεται και αφορά όλους τους τομείς της Κοινωνίας, της Οικονομίας και της καθημερινότητας των Δημοτών μας.

5. Σε ποιο βασικό θέμα θα επικεντρωθείτε αν εκλεγείτε Δημοτικός Σύμβουλος;
Όραμά μου είναι η συνέχιση και υλοποίηση του προγράμματος του Δημάρχου μας Νίκου Νικολαΐδη και η εξεύρεση των ορθών και αποτελεσματικών λύσεων στα ζητήματα της Πόλης μας που έχω αναφέρει πιο πάνω.

6. Υπάρχουν τόσοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Πείτε μας 3 λόγους ώστε ο δημότης να βάλει σταυρό προτίμησης στον Γρηγόρη Χριστοδουλίδη;
Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι υποψήφιοι έχουν το όραμα και την διάθεση να προσφέρουν στα κοινά της Πόλης και στους Δημότες και να δώσει ο καθένας το δικό του στίγμα στην περίπτωση εκλογής τους. Η δική μου υποψηφιότητα μπορεί να προσφέρει την εμπειρία, τις γνώσεις και δεξιότητες που έχω αποκτήσει από την επαγγελματική μου κατάρτιση και γνώση η οποία επεκτείνεται σε όλο το φάσμα της οικονομικής, εμπορικής και κοινωνικής δραστηριότητας και να συμβάλει στην ομαλή εφαρμογή της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Listen Live