Σαβ, Ιουλ 27, 2024

Ανακοίνωση Επαρχιακής Επιτροπής ΑΚΕΛ Λεμεσού

Ανακοίνωση Επαρχιακής Επιτροπής ΑΚΕΛ Λεμεσού

Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας το αισχρό μήνυμα το οποίο αποστέλλει το εκλογικό επιτελείο του απερχόμενου Δημάρχου κ. Νίκου Νικολαΐδη. Οι καθαρές δουλειές που επαγγέλλεται ο κ. Νικολαΐδης είχαν ως αποτέλεσμα 7.5 χρόνια μια άγονης
Δημαρχίας. Η Λεμεσός κόλλησε στη συντήρηση και τη στασιμότητα. Ο κ. Νικολαΐδης για 7.5 χρόνια βρισκόταν σε πλήρη αδράνεια, χωρίς όραμα, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς κανένα σχέδιο για τη Λεμεσό. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι επί θητείας του δεν προωθήθηκε κανένα πολεοδομικό έργο. Αν μάλιστα η θητεία του συμπληρωνόταν κανονικά πενταετής θητεία, δεν θα έκοβε ούτε μια κορδέλα εγκαινίων.

Θυμήθηκε αργά, πολύ αργά τους Λεμεσιανούς και την Λεμεσό ο κ. Νικολαΐδης, όταν ήδη έχουν καταρρεύσει όλα τα αφηγήματα του για έργα και στήριξη της γειτονιάς και των συνοικιών.

Τα δε συμφέροντα και οι λίγοι που στριμώχτηκαν δίπλα του για να εξυπηρετήσουν πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα βοούν στην Λεμεσό.

Τι να πει κανένας για την εκμετάλλευση του μηχανισμού του Δήμου για προεκλογικούς σκοπούς, όπως επίσης και η άσκηση τρομοκρατίας σε βάρος των εργαζομένων στο Δήμο.

Ακόμα περιμένουμε κ. Νικολαΐδη την απάντηση σας για το καραμπινάτο σκάνδαλο στον σκυβαλλότοπο της Φασούλας, σύμφωνα και με την έκθεση του Γενική Ελεγκτή!

Καθαρές δουλειές!

Κοντολογίς θα πάρετε ηχηρή απάντηση από τους πολίτες κ. Νικολαΐδη, την Κυριακή 9 Ιουνίου για να πάρει η Λεμεσός τον δρόμο της προόδου και της κοινωνικής προκοπής. Δώσατε εξετάσεις και αποτύχατε κ. Νικολαΐδη, ήρθε η ώρα των πολιτών
να μιλήσουν.

Ο Γιάννης Αρμεύτης αποτελεί την μοναδική ελπίδα για να αλλάξουμε τα πράγματα για να φέρουμε πάλι πίσω την χαμένη αίγλη και αξιοπρέπεια της Λεμεσού.

Listen Live