Παρ, Δεκ 1, 2023

Στις έξι οι συλλήψεις για τα επεισόδια στο μνημόσυνο του Γρίβα

Στις έξι οι συλλήψεις για τα επεισόδια στο μνημόσυνο του Γρίβα

Σε ακόμα μία σύλληψη, σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στη Λεμεσό, προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης. Πρόκειται για 29χρονο κάτοικο Λευκωσίας, η φωτογραφία του οποίου είχε δοθεί χθες στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, σε μια προσπάθεια εξασφάλισης των στοιχείων του.

Μετά τη σύλληψη του 29χρονου, ο αριθμός των συλλήψεων σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια ανήλθε στις έξι. Για την ίδια υπόθεση, καταζητούνται άλλα δύο πρόσωπα εναντίον των οποίων εκκρεμούν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, ενώ η Αστυνομία έχει δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες διαφόρων προσώπων, που φέρονται να εμπλέκονται στα επεισόδια, για σκοπούς εντοπισμού των στοιχείων τους.

Οι πέντε συλληφθέντες, τέσσερις από τη Λευκωσία και ένας από τη Λεμεσό, οδηγήθηκαν  το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου όπου εκδόθηκε διάταγμα κράτησής τους για 2 ημέρες.

Οι έρευνες του κλιμακίου που έχει συσταθεί στην αστυνομία Λεμεσού για εντοπισμό όσων εμπλέκονται στα σοβαρά επεισόδια, συνεχίζονται εντατικά.

Από τα σοβαρά επεισόδια τραυματίστηκαν έξι αστυνομικοί και δύο πολίτες. Προκλήθηκαν επίσης ζημιές σε αυτοκίνητα, περιπολικά, μοτοσικλέτες της αστυνομίας και καταστήματα.

 

Listen Live