Σαβ, Μαρ 2, 2024

Ενοικιαζόμενο όχημα σε δύσβατη περιοχή μέσα στα αίματα – Αγνοείται το πρόσωπο που το ενοικίασε: «Πληροφορίες ότι νοσηλεύεται στα κατεχόμενα»

Ενοικιαζόμενο όχημα σε δύσβατη περιοχή μέσα στα αίματα – Αγνοείται το πρόσωπο που το ενοικίασε: «Πληροφορίες ότι νοσηλεύεται στα κατεχόμενα»

Μία μυστηριώδης υπόθεση βρίσκεται ενώπιον της Αστυνομίας και έχει να κάνει με όχημα που ανήκει σε εταιρεία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, το οποίο εντοπίστηκε χθες σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Ορόκλινης και Πύλας, σε ολοκληρωτικά κατεστραμμένη κατάσταση.

Όλα άρχισαν όταν πολίτης ειδοποίησε την τοπική αστυνομία, αναφέροντας ότι εντόπισε όχημα, του οποίου οι πινακίδες εγγραφής παραπέμπουν σε ενοικιαζόμενο ΙΧ. Η Αστυνομία αφού έλεγξε τις πινακίδες εγγραφής του οχήματος, διαπίστωσε ότι το όχημα ανήκε σε εταιρεία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.

Επί τόπου μετέβησαν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας, οι οποίοι εντόπισαν το όχημα σε ολοκληρωτικά κατεστραμμένη κατάσταση, ενώ σε διάφορα σημεία του οχήματος εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος καθώς και μαχαίρια, σύμφωνα με πληροφορίες του OMEGAlive.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το όχημα θα έπρεπε να επιστραφεί χθες από το άτομο το οποίο ενοικίασε το αυτοκίνητο, ωστόσο αυτό δεν συνέβη ποτέ. Εξάλλου, το συγκεκριμένο πρόσωπο που ενοικίασε το όχημα, δεν έδωσε από χθες σημεία ζωής. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπο που είναι γνωστό στην εταιρεία ενοικιάσεως οχημάτων, αφού είχε προμηθευτεί αυτοκίνητο από τη συγκεκριμένη εταιρεία ακόμα 3-4 φορές, χωρίς να προκύψει ξανά όποιοαδήποτε πρόβλημα.

Σήμερα το όχημα θα τύχει ενδελεχούς εξέτασης από μέλη της Αστυνομίας ενώ και οι ιδιοκτήτες της εταιρείας ενοικιάσεως οχημάτων, κλήθηκαν για κατάθεση στον αστυνομικό σταθμό Ορόκλινης.

Ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο που ενοικίασε το όχημα, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των κατεχομένων.

Πηγή:OMEGAlive

Listen Live