Παρ, Ιουλ 19, 2024

Ένοπλη ληστεία κατά τη διάρκεια πάρτι στην επαρχία Λεμεσού

Ένοπλη ληστεία κατά τη διάρκεια πάρτι στην επαρχία Λεμεσού

Υπόθεση ένοπλης ληστείας σε πάρτι, στην επαρχία Λεμεσού, με λεία προσωπική περιουσία των θαμώνων, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό διαδραματίστηκε σε ιδιωτικό πάρτι στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, όταν κουκουλοφόροι εισήλθαν στο χώρο και προτάσσουν όπλα, έριξαν προειδοποιητικό πυροβολισμό και έδωσαν τους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια, οι δράστες απέσπασαν πορτοφόλια, ρολόγια, κοσμήματα, κινητά και άλλη περιουσία από τους θαμώνες, ενώ κάποια πρόσωπα φαίνεται να δέχονται κτυπήματα όταν αντέδρασαν.

Με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας συστάθηκε ανακριτική ομάδα, για διερεύνηση της χθεσινοβραδινής ληστείας.

Ο αστυνομικός διευθυντής Λεμεσού, Αντρέας Αγγελίδης, σε δηλώσεις από τον Αγιο Γεώργιο Αλαμάνου, ανέφερε ότι οι έρευνες προχωρούν τάχιστα προς διάφορες κατευθύνσεις και ότι, στη σκηνή, εντοπίστηκαν αρκετά τεκμήρια, τα οποία θα αξιολογηθούν.

Ο κύριος Αγγελίδης σημείωσε ότι βασικό ερώτημα αποτελεί αν οι δράστες γνώριζαν για το πάρτι και το συγκεκριμένο χώρο, ενώ σημαντικό στοιχείο, για τους ανακριτές, αποτελεί ο ο κατάλογος με τα ονόματα των συμμετεχόντων.

Σε απόσταση πεντακόσιων μέτρων από το χώρο της ληστείας, εντοπίστηκε τσάντα, στην οποία βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα και κλειδιά των αυτοκινήτων των θυμάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Listen Live