Παρ, Ιουλ 19, 2024

Wolt: Χαιρετίζει την 1 η συλλογική σύμβαση στον κλάδο διαχείρισης στόλου

Wolt: Χαιρετίζει την 1 η συλλογική σύμβαση στον κλάδο διαχείρισης στόλου

Με τη διεθνή της εμπειρία και τεχνογνωσία, η εταιρεία συνέβαλε καθοριστικά, έχοντας συμβουλευτικό ρόλο προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για την επίτευξη της συμφωνίας.

Η Wolt χαιρετίζει τη θετική κατάληξη της προσπάθειας του Υπουργείου Εργασίας, των εταιρειών διαχείρισης στόλου και των συντεχνιών, για τη συνομολόγηση της πρώτης συλλογικής σύμβασης στον κλάδο διαχείρισης στόλου.

Η σύμβαση, η οποία αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο για τους διανομείς που εργάζονται σε εταιρείες διαχείρισης στόλου, τις χιλιάδες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν υπηρεσίες διανομής και φυσικά τους καταναλωτές, επιτεύχθηκε με τη συμβολή της Wolt, η οποία ήταν η μοναδική πλατφόρμα που ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμα του Υπουργείου και συμμετείχε ενεργά στις διαπραγματεύσεις. Με τη διεθνή της εμπειρία και τεχνογνωσία, η Wolt συνέβαλε καθοριστικά, διατηρώντας έναν συμβουλευτικό ρόλο στο διάλογο, με στόχο την επίτευξη της συμφωνίας.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή της Wolt στις συζητήσεις έγινε παρά το γεγονός ότι δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος στη συλλογική σύμβαση, αφού ως γνωστόν η εταιρεία δεν εργοδοτεί απευθείας διανομείς, αλλά συνεργάζεται είτε με εταιρείες διαχείρισης στόλου, είτε με αυτοαπασχολούμενους συνεργάτες διανομείς.

Listen Live