Πεμ, Απρ 18, 2024

Book a Meeting: Η υπηρεσία της Ελληνικής Τράπεζας που σέβεται τον χρόνο σας

Book a Meeting: Η υπηρεσία της Ελληνικής Τράπεζας που σέβεται τον χρόνο σας

Τέλος η αναμονή και οι αναπάντητες κλήσεις

Το διαδίκτυο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε, ψωνίζουμε ή ακόμη και το πως σχεδιάζουμε και οργανώνουμε τον χρόνο μας. Ευθυγραμμιζόμενη με τις τεχνολογικές εξελίξεις, η Ελληνική Τράπεζα προσφέρει την υπηρεσία «Book a Meeting» εξασφαλίζοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να προγραμματιστούν ακόμα καλύτερα.

Συγκεκριμένα, μέσω αυτής της υπηρεσίας «Book a Meeting» δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες να προγραμματίσουν ραντεβού και συναντήσεις με λειτουργούς της Ελληνικής Τράπεζας για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά.

Οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να διευθετήσουν online τα ραντεβού τους με τους τραπεζικούς λειτουργούς για μια σειρά από υπηρεσίες. Ειδικότερα το «Book a Meeting» προσφέρεται για την εξυπηρέτηση πελατών σε θέματα που αφορούν
πιστωτικές διευκολύνσεις (στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου ή άλλο δάνειο, προσωπική κάρτα), υπηρεσίες Wealth & Investment, άνοιγμα λογαριασμού, επικαιροποίηση στοιχείων, σύνδεση στο Online Banking, ασφαλιστικές ανάγκες και
άλλες γενικές πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι τα ραντεβού των πελατών με τους λειτουργούς της Τράπεζας μπορούν να γίνουν είτε με ψηφιακά, μέσω του Microsoft Teams, είτε με φυσική παρουσία στο τραπεζικό κατάστημα που εξυπηρετεί τον πελάτη.

Η διαδικασία για τον προγραμματισμό ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Τράπεζας είναι εξαιρετικά απλή και φιλική προς τους χρήστες.

Πώς κλείνεις ραντεβού:
Μέσω της υπηρεσίας «Book a Meeting» στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας, υπάρχει η δυνατότητα να προγραμματιστεί ένα ραντεβού, άμεσα και 24/7, ανάλογα με τον τρόπο που εξυπηρετεί καλύτερα κάθε πελάτη άνω των 18 ετών:
 Με επίσκεψη σε κατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας σε οποιαδήποτε επαρχία
 Ψηφιακά μέσω του Microsoft Teams
Το μόνο που έχει να κάνει ο πελάτης είναι να επιλέξει τη μέρα και την ώρα πραγματοποίησης της συνάντησης, αναλόγως και της διαθεσιμότητας.

Αφού συμπληρώσει τα στοιχεία επικοινωνίας του, η Ελληνική Τράπεζα θα επιβεβαιώσει το ραντεβού του μέσω email και παράλληλα θα γίνει κράτηση του ραντεβού αυτόματα στο ημερολόγιο του πελάτη, καθώς επίσης και του αρμόδιου
λειτουργού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας: https://www.hellenicbank.com/portalserver/hb-en-portal/el/personal-banking/ways-to-bank/i-need-a/book-a-meeting

Listen Live