Τετ, Ιουν 19, 2024

Ψωνίστε, ζητήστε CASH BACK στο ταμείο και μην ψάχνετε για ATM

Ψωνίστε, ζητήστε CASH BACK στο ταμείο και μην ψάχνετε για ATM

Πόσες φορές σας έχει τύχει να χρειάζεστε μετρητά και το πλησιέστερο ΑΤΜ να είναι αρκετά μακριά από το σημείο στο οποίο βρίσκεστε; Αν όμως είστε πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας, υπάρχει εναλλακτική.

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Cash Back, μπορείτε να κάνετε αναλήψεις μέχρι και 100 ευρώ, σε περισσότερα από 350 σημεία σε ολόκληρη την Κύπρο, όπως υπεραγορές, περίπτερα, αρτοποιεία, πρατήρια βενζίνης, κρεοπωλεία, ακόμη και φαρμακεία, συνδυάζοντας τα ψώνια σας με την ανάληψη μετρητών.

Για να βρείτε το κοντινότερό σας σημείο, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της JCC στον πιο κάτω σύνδεσμο:  https://www.jcc.com.cy/participating-businesses/

Στόχος της Ελληνικής Τράπεζας, μέσω της υπηρεσίας Cash Back, η οποία προσφέρεται από το 2020, είναι η απρόσκοπτη, εύκολη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της. Το τελευταίο διάστημα, με δεδομένη τη μείωση του αριθμού των
τραπεζικών καταστημάτων, έχει εντατικοποιηθεί η προσπάθεια να αυξηθούν τα σημεία από τα οποία ο πελάτης της Ελληνικής Τράπεζας μπορεί να εξυπηρετηθεί κάνοντας αναλήψεις.

Με την επέκταση της υπηρεσίας σε περισσότερα σημεία, ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές και χωριά του νησιού, στόχος της Ελληνικής Τράπεζας είναι η κάλυψη των αναγκών του πελάτη σε ρευστό, σε όλη την επικράτεια της Κύπρου. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες της υπηρεσίας κερδίζουν χρόνο και περιορίζουν τις άσκοπες μετακινήσεις που θα απαιτούσε η αναζήτηση μηχανήματος ΑΤΜ.

Η διαδικασία είναι εύκολη και απλή. Η ανάληψη μετρητών γίνεται χωρίς χρέωση από όλα τα συνεργαζόμενα σημεία, απλά και μόνο με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας (debit card) του πελάτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κατώτατο όριο αγοράς.
Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν απλώς ένα ψωμί ή ένα πακέτο τσίχλες με τη χρεωστική τους κάρτα. Κάνοντας την αγορά τους, μπορούν να ζητήσουν από το ταμείο του συνεργαζόμενου καταστήματος να κάνουν ανάληψη μετρητών μέχρι και 100 ευρώ. Έτσι, συνδυάζοντας τα ψώνια με την ανάληψη ρευστού, εξυπηρετούνται εύκολα και γρήγορα, χωρίς χρέωση, χωρίς ταλαιπωρία και αχρείαστες μετακινήσεις.

Η διαδικασία
Η χρήση της υπηρεσίας ανάληψης μετρητών από διάφορα σημεία είναι αρκετά απλή.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο πελάτης είναι να χρησιμοποιήσει τον προσωπικό του κωδικό (PIN), όπως δηλαδή πράττει και κατά την ανάληψη μετρητών από ATM.

Το ποσό χρεώνεται στην κάρτα του και εκείνος λαμβάνει τα χρήματα που ζήτησε από τον ταμία του καταστήματος.

Η υπηρεσία Cash Back είναι διαθέσιμη μόνο με την επίδειξη της κάρτας του πελάτη, καθώς η ανάληψη μετρητών δεν είναι εφικτή μέσω Apple Pay / Wallet.

Η υπηρεσία Cash Back ενεργοποιείται από την ίδια την επιχείρηση, μετά από επικοινωνία με τον πάροχο του τερματικού για τη δυνατότητα ανάληψης μετρητών έως €100. Κάθε καταναλωτής μπορεί να καθορίσει και μικρότερο ποσό για ανάληψη, όπως €20, €50 κ.τ.λ.

Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία προσφέρεται με χρεωστικές κάρτες Visa ή Mastercard της οποίας η Ελληνική Τράπεζα είναι ο μεγαλύτερος εκδότης.

Listen Live