Παρ, Μαρ 29, 2024

Τα Connect Corners της Ελληνικής Τράπεζας εκπαιδεύουν τους πελάτες για την ψηφιακή μετάβαση

Τα Connect Corners της Ελληνικής Τράπεζας εκπαιδεύουν τους  πελάτες για την ψηφιακή μετάβαση

Επανήλθαν και τα «απογεύματα με καφέ» σε συγκεκριμένα καταστήματα

Οι ρυθμοί στη σύγχρονη εποχή είναι ιλιγγιώδεις. Ο καταναλωτής δεν έχει, πλέον, χρόνο για χάσιμο και αναζητεί γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία για προσωπικές υποθέσεις, αγορές ή ακόμη και για τη διεκπεραίωση τραπεζικών συναλλαγών. 

Η Ελληνική Τράπεζα πρωτοπορεί στην ψηφιακή μετάβαση, με την πλειοψηφία των πελατών της να αξιοποιούν, πλέον, στο έπακρον τις  αναβαθμισμένες ψηφιακές υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει. Αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν κατηγορίες πολιτών δύο ταχυτήτων, αυτών δηλαδή που μπορούν με ευκολία να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και αυτών που δεν έχουν τις απαραίτητες δεξιότητες και εξοικείωση με την τεχνολογία, η Ελληνική Τράπεζα φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πελατών της.

Πιστή στη δέσμευσή της για εξοικείωση όλων των καταναλωτών με τα ψηφιακά της κανάλια, η Ελληνική Τράπεζα συνεχίζει τη λειτουργία των Connect Corners εντός των καταστημάτων της. Στα Connect Corners, οι πελάτες μπορούν να εκπαιδευτούν από λειτουργούς της Τράπεζας, τους Meeters Greeters, στη χρήση των ψηφιακών καναλιών για τη δική τους ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός των καταστημάτων, οι καταναλωτές μπορούν να εκπαιδευτούν προκειμένου να κάνουν τις συναλλαγές τους εύκολα και άμεσα, χωρίς επιπλέον χρεώσεις αλλά και χωρίς να περιμένουν στην ουρά του ταμείου, χάνοντας πολύτιμο χρόνο.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας, οι «Meeters – Greeters», είναι διαρκώς στο Connect Corners εντός των καταστημάτων, έτοιμο να εκπαιδεύσει τους πελάτες και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις «συνδέοντάς» τους με τις ψηφιακές υπηρεσίες της Τράπεζας, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται μόνοι τους γρήγορα και με ασφάλεια 24/7 από τον δικό τους χώρο. Στα Connect Corners της Ελληνικής Τράπεζας, με τη συμπλήρωση μίας απλής αίτησης, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν χρεωστική κάρτα προκειμένου να κάνουν τις συναλλαγές τους μέσω του ανανεωμένου και αναβαθμισμένου δικτύου ΑΤΜ αλλά και να αποκτήσουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά κανάλια, του Hellenic Bank Web Banking και του Mobile App.

Με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα με Connect Corner οι πελάτες ανακαλύπτουν τις ψηφιακές επιλογές που προσφέρει η Ελληνική Τράπεζα για τη διεκπεραίωση των καθημερινών τους συναλλαγών. Παράλληλα, ενημερώνονται για τα οφέλη του Μπλε, του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών της Ελληνικής Τράπεζας, μέσω του οποίου οι πελάτες επωφελούνται με επιστροφή χρημάτων από τις αγορές τους σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Απογεύματα με καφέ
Αξίζει να σημειωθεί ότι για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Ελληνική Τράπεζα επανάφερε τα «απογεύματα με καφέ». Κάθε Δευτέρα απόγευμα, σε επιλεγμένα καταστήματα, με μεγάλο όγκο συναλλαγών, οι  διευθυντές προσκαλούν πελάτες, οι οποίοι ακόμα διενεργούν τις συναλλαγές τους στα ταμεία, προκειμένου να τους εκπαιδεύσουν στη χρήση των νέων καναλιών εξυπηρέτησης και των ψηφιακών εργαλείων που προσφέρει η τράπεζα. 

Στόχος της Τράπεζας είναι να επωφεληθεί το σύνολο των πελατών της από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία, ώστε να κάνουν τις συναλλαγές τους πιο εύκολα και γρήγορα ανά πάσα στιγμή εντός της ημέρας.

Listen Live