Τετ, Ιουν 19, 2024

Ρεκόρ παραγγελιών λουλουδιών μέσω Wolt για την Ημέρα της Μητέρας

Ρεκόρ παραγγελιών λουλουδιών μέσω Wolt  για την Ημέρα της Μητέρας

 Νέο ρεκόρ κατέγραψε η εταιρεία στις χώρες όπου δραστηριοποιείται με περισσότερες από 1 εκατ. παραγγελίες λουλουδιών στη γιορτή της Μητέρας

Τα λουλούδια πρωταγωνίστησαν μεταξύ των επιλογών των καταναλωτών στη φετινή Γιορτή της Μητέρας, με πάνω από 1 εκατ. παραγγελίες να πραγματοποιούνται μέσα από την πλατφόρμα, στις συνολικά 27 αγορές όπου δραστηριοποιείται η Wolt. Με πάνω από 2.000 ανθοπωλεία διαθέσιμα στην πλατφόρμα, εκ των οποίων η πλειοψηφία είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι εν λόγω παραγγελίες συνεισφέρουν σημαντικά στην ανάπτυξή και της συγκεκριμένης κατηγορίας επιχειρήσεων.

Τόσο τα μικρά ανθοπωλεία της γειτονιάς όσο και οι μεγάλες αλυσίδες όλων των μεγεθών επιλέγουν σταθερά τη Wolt για τη στήριξη και την ευελιξία που παρέχει και για το γεγονός ότι τους συνδέει άμεσα με τους καταναλωτές, ξεκλειδώνοντας νέα κανάλια εσόδων για τις επιχειρήσεις, με γρήγορες και έμπιστες διανομές των προϊόντων τους. Αξίζει να σημειωθεί πως στην Κύπρο, ήδη από την έναρξη της λειτουργίας της το 2020 η εταιρεία έχει γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη, επεκτείνοντας σταθερά τη δραστηριότητά της και αυξάνοντας τον αριθμό των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, είτε αυτές αποτελούν καταστήματα εστίασης, είτε καταστήματα λιανικής. Έτσι, η Wolt, με παρουσία σε πέντε πόλεις παγκύπρια και πάνω από 3000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αποτελεί πλέον ένα πολυκατάστημα στην τσέπη των χρηστών της.

Μάλιστα, ο όγκος των διανομών που έγιναν για τη γιορτή της Μητέρας επιβεβαιώνει ότι οι πελάτες των Wolt βοηθούν ουσιαστικά, στην ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων.

Καταδεικνύει ακόμα ότι, τόσο τα τοπικά ανθοπωλεία, όσο και οι αλυσίδες καταστημάτων όλων των μεγεθών συνεργάζονται με την Wolt λόγω της υποστήριξης, της ευελιξίας και της ευκαιρίας σύνδεσης που προσφέρει η πλατφόρμα με online αγοραστές καθώς και τη δυνατότητα της να ξεκλειδώσει νέα κανάλια εσόδων με γρήγορες και αξιόπιστες αποστολές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρόσφατη έρευνα με 4 χιλιάδες συμμετέχοντες από συνεργαζόμενες με τη Wolt επιχειρήσεις, ποσοστό 35% απάντησε ότι δεν θα είχε διαδικτυακή επιχείρηση χωρίς την Wolt, ή άλλες υπηρεσίες που μια πλατφόρμα διανομής προσφέρει.

Με την γρήγορη αποστολή μέσω της Wolt μέσα σε μερικά λεπτά και όχι ώρες ή μέρες, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι πωλήσεις λουλουδιών ανθίζουν- ειδικά σε ειδικές περιστάσεις όπως η Ημέρα της Μητέρας- ενισχυμένες και από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων λιανικής, από παντοπωλεία, μέχρι ηλεκτρονικά είδη, προϊόντα υγείας και ομορφιάς τα οποία είναι επίσης διαθέσιμα στην πλατφόρμα της Wolt.

«Είμαι ενθουσιασμένος που μπορούμε να προσφέρουμε και διανομές παραδόσεις λουλουδιών στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε. Προσφέροντας μια γρηγορότερη και πιο εύκολη πρόσβαση σε προϊόντα, από λουλούδια, μέχρι εστιατόρια και σουπερμάρκετ, δεν κάνουμε απλά γιορτές όπως την Ημέρα της Μητέρας πιο ξεχωριστές, αλλά, δίνουμε επίσης
τη δυνατότητα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες», ανέδειξε σε δηλώσεις του ο Πάνος Καρούζος, Επικεφαλής του New Verticals της Wolt.

Με το δίκτυο διανομής της Wolt, μπορείτε να παραγγείλετε λουλούδια για τους αγαπημένους σας που ζουν σε διαφορετικές πόλεις της Wolt, ακόμα και διαφορετικές χώρες. Μπορείτε να το κάνετε ευκολότερο προχωρώντας σε προπαραγγελία από το αγαπημένο σας ανθοπωλείο όποιαδήποτε ειδική περίσταση κι αν γιορτάζετε.

Listen Live