Κυρ, Ιαν 29, 2023

Ελληνική Τράπεζα: Στο επίκεντρο οι ανάγκες των πελατών

Ελληνική Τράπεζα: Στο επίκεντρο οι ανάγκες των πελατών

Όλες οι επιλογές εξυπηρέτησης, χωρίς χρεώσεις και χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα

Με τις τιμές υπηρεσιών και προϊόντων να αυξάνονται διαρκώς, τα νοικοκυριά αναζητούν λύσεις ώστε να περιορίσουν περιττά έξοδα. Οι ψηφιακές λύσεις που προσφέρουν σήμερα εταιρείες και οργανισμοί είναι ένας τρόπος εξοικονόμησης χρόνου και χρημάτων, αφού μας επιτρέπουν να αποφεύγουμε άσκοπες μετακινήσεις.

Στις μέρες μας η μετάβαση σε τραπεζικό κατάστημα είναι στις περισσότερες περιπτώσεις αχρείαστη, αφού οι πλείστες υπηρεσίες προσφέρονται πλέον μέσα από ψηφιακά εργαλεία και μάλιστα χωρίς τις χρεώσεις που επιβάλλονται στα καταστήματα των τραπεζών. Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της η Ελληνική Τράπεζα προσφέρει εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης, όπως το Hellenic Bank Web Banking και το Hellenic Bank Mobile App, τα ATM νέας γενιάς και τις κάρτες ανέπαφων πληρωμών, κάνοντας τις καθημερινές συναλλαγές πιο εύκολες από ποτέ.

Ευρύ δίκτυο ΑΤΜ νέας γενιάς και κάρτες ανέπαφων πληρωμών
Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να εξυπηρετηθούν από το ευρύ και παγκύπριο δίκτυο ΑΤΜ νέας γενιάς 24/7 και να πραγματοποιήσουν καθημερινές τραπεζικές εργασίες.

Στις ΑΤΜ της Τράπεζας οι πελάτες μπορούν να εκτελούν τις πλείστες τραπεζικές συναλλαγές όπως αναλήψεις, καταθέσεις μετρητών, καταθέσεις επιταγών, εκτύπωση κατάστασης λογαριασμών κ.α. όλες τις ώρες και μέρες, αποφεύγοντας τις ουρές των καταστημάτων.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στις ανέπαφες συναλλαγές, οι πελάτες μπορούν πλέον να συνδέσουν τις κάρτες Visa και Mastercard της Ελληνικής Τράπεζας με τα ψηφιακά πορτοφόλια που προσφέρει η Τράπεζα, το Apple Pay, το Google Pay, το Garmin Pay ή το Hellenic Bank Wallet.

Ασφαλής και γρήγορη εξυπηρέτηση
Με τον Λογαριασμό Basic οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν λογαριασμό και χρεωστική κάρτα για τη διεκπεραίωση των καθημερινών τους αναγκών, με μόνο €1,50 τον μήνα, ενώ διατίθεται δωρεάν σε λήπτες ΕΕΕ, και άλλες ευάλωτες ομάδες. Οι πελάτες μπορούν είτε να ανοίξουν νέο λογαριασμό ή να μετατρέψουν έναν (ή περισσότερους) υφιστάμενο λογαριασμό ταμιευτηρίου σε λογαριασμό Basic σε ένα από τα καταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας ή μέσω του Web Banking.

H εγγραφή στα ψηφιακά κανάλια της Τράπεζας γίνεται δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας και οι χρήστες μπορούν να εξυπηρετηθούν με τη χρεωστική τους κάρτα εύκολα και γρήγορα από τα εναλλακτικά κανάλια της τράπεζας, να πραγματοποιήσουν δωρεάν αναλήψεις και καταθέσεις, μεταφορές, πάγιες εντολές και εκτέλεση εξερχόμενων εμβασμάτων SEPΑ (εντός χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης) μέχρι €1.000 μέσω του Online Banking, χωρίς κανένα όριο στον αριθμό συναλλαγών, να δουν το IBAN τους και να εκτυπώσουν το σχετικό πιστοποιητικό, να δουν τα υπόλοιπα των λογαριασμών τους και να εκτυπώσουν τις σχετικές καταστάσεις (statements) χωρίς οποιαδήποτε χρέωση, καθώς και να πληρώσουν
λογαριασμούς κοινής ωφελείας κ.α..

Εξάλλου, σε περίπτωση που κάποιος πελάτης χάσει την κάρτα του ή αυτή έχει κλαπεί, μπορεί να αναστείλει προσωρινά τη χρήση της, ενώ είναι σε θέση να δημιουργήσει νέο κωδικό πρόσβασης σε περίπτωση που τον ξεχάσει ή τον κλειδώσει, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Contact pay
Με το αναβαθμισμένο Hellenic Bank Mobile App οι καθημερινές συναλλαγές με το κινητό γίνονται τόσο απλές όσο η αποστολή ενός μηνύματος. Το Contact Pay τα κάνει όλα πιο εύκολα, καθώς ο χρήστης μπορεί να αποστείλει ή να λάβει χρήματα από και προς τις αποθηκευμένες επαφές του κινητού του, από και προς λογαριασμούς της Ελληνικής Τράπεζας. Με νέο φιλικό και ξεκάθαρο σχεδιασμό και ενσωματωμένες βιομετρικές δικλίδες ασφαλείας το Hellenic Bank Mobile App προσφέρει μια πραγματικά εύκολη τραπεζική, οποτεδήποτε και από οπουδήποτε.

«Book a meeting» για γρήγορη εξυπηρέτηση
Μέσα από την ιστοσελίδα της Τράπεζας οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν την υπηρεσία «Book a meeting» και να καθορίσουν ένα ραντεβού, είτε σε κατάστημα είτε διαδικτυακά, για να εξυπηρετηθούν καλύτερα και γρηγορότερα. Οι λειτουργοί της τράπεζας είναι στη διάθεση των πελατών για να προσφέρουν πληροφορίες για δανειοδοτήσεις, ασφάλειες, επενδυτικά σχέδια και ενημέρωση για τυχόν απορίες. Παράλληλα, στα Connect Corners, εντός των καταστημάτων, οι πελάτες μπορούν με τη βοήθεια των Meeters Greeters να εξοικειωθούν στη χρήση των ψηφιακών καναλιών, για τη δική τους ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα.

Όλα όσα αλλάζουν στις τραπεζικές συναλλαγές εντός των καταστημάτων
Υπενθυμίζεται ότι στo πλαίσιo του ψηφιακού μετασχηματισμού της και με στόχο τον περιορισμό της γραφειοκρατίας και την απλοποίηση και αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προϊόντων της η Ελληνική Τράπεζα από τις 15 Δεκεμβρίου 2022 προχωρά σε αλλαγές όσον αφορά τις συναλλαγές που μπορούν να γίνουν εντός του καταστήματος.

Ειδικότερα, οι καταθέσεις και οι αναλήψεις μετρητών για ποσά μικρότερα των €500 θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά στα ΑΤΜ, ενώ οι καταθέσεις από τρίτους (για οποιοδήποτε ποσό) δεν θα γίνονται δεκτές στα ταμεία, σε περίπτωση που αφορούν λογαριασμούς φυσικών προσώπων.

Σημειώνεται ότι οι ευάλωτες ομάδες πληθυσμού που αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν τα ΑΤΜ, θα συνεχίζουν να εξυπηρετούνται κανονικά μέσω των Ταμείων της Τράπεζας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας.

Author’s Posts

Developed by DiGeo LTD. ©2023 Nea Polis. All Rights Reserved