Δευ, Απρ 29, 2024

Το όραμα του Κλεάνθη Γεωργιάδη: «Πρέπει να βγάλουμε το ποδόσφαιρο στο φως και να σβήσουμε κάθε σκιά»

Το όραμα του Κλεάνθη Γεωργιάδη: «Πρέπει να βγάλουμε το ποδόσφαιρο στο φως και να σβήσουμε κάθε σκιά»

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα διασκέψεων του ΓΣΠ, ο Κλεάνθης Γεωργιάδης παρουσίασε το πλάνο και το όραμα του γύρω από το Κυπριακό ποδόσφαιρο.
Στη παρουσίαση του, ο Κλεάνθης Γεωργιάδης ανέλυσε τους τρόπους με τους οποίους θεωρεί ότι το Κυπριακό ποδόσφαιρο μπορεί να κερδίσει ξανά την αξιοπιστία του και να βελτιωθεί ως προϊόν, καθώς αυτή την στιγμή κυριαρχεί έντονα η άποψη ότι το πρωτάθλημα μας είναι «βρώμικο» ενώ σίγουρα είναι γεμάτο από καχυποψία. Όπως ανέφερε πρέπει να ξεκινήσουμε από το μοντέλο λειτουργίας της ομοσπονδίας με εισαγωγή αποκέντρωσης εξουσιών και απεξάρτησης των σωματείων. Όσον ο διορισμός και η παύση του αθλητικού εισαγγελέα και της δικαστικής επιτροπής ως επίσης η διαχείριση της ΚΟΠ TV θα γίνεται από την ομοσπονδία, τόσο θα συνεχίζεται η εξάρτηση και παγίδευση των σωματείων .
Βασισμένο σε πυλώνες όπως η αποκέντρωση υπερεξουσιών, η απεξάρτηση των σωματείων, ο κώδικας χρηστής διακυβέρνησης που θα διασφαλίσει δίκαιες διαδικασίες, και η απόλυτη διαφάνεια, το όραμα του Κλεάνθη Γεωργιάδη δείχνει τον δρόμο γύρω από το πως η ΚΟΠ και το ίδιο το κυπριακό ποδόσφαιρο μπορούν βελτιωθούν σε όλα τα επίπεδα.
Από τον τρόπο λειτουργίας της ΚΟΠ μέχρι τις αθλητικές υποδομές/εγκαταστάσεις, τις ακαδημίες, την διαιτησία, την Εθνική μας ομάδα αλλά και την αξιοποίηση του Κυπριακού ποδοσφαίρου μέσα από την προβολή, τις χορηγίες αλλά και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ο Κλεάνθης Γεωργιάδης έχει και πλάνο, έχει και όραμα για να έρθουν καλύτερες μέρες στο άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Listen Live