Δευ, Απρ 29, 2024

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Επίσημος Χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωvίου Λεμεσού

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Επίσημος Χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωvίου Λεμεσού

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, το επίσημο νερό του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, θα δροσίζει και θα ενυδατώνει τους χιλιάδες δρομείς που θα λάβουν μέρος σε όλες τις διαδρομές της φετινής διοργάνωσης.

Σε αυτή τη δοκιμασία των διαδρομών, το νερό είναι το πολυτιμότερο εφόδιο για κάθε δρομέα, καθώς οι αθλητές έχουν ανάγκη τακτικής ενυδάτωσης, ώστε να διατηρούν την απόδοσή τους και να μην κινδυνεύουν από εξάντληση ή θερμικά επεισόδια.

Για αυτό το λόγο το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ θα βρίσκεται σε όλα τα σημεία τροφοδοσίας, παρέχοντας νερό στους δρομείς, κατά μήκος κάθε διαδρομής του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ προέρχεται από υπόγεια υδάτινη φλέβα και εμφιαλώνεται στην πηγή του Αγίου Νικολάου Στέγης στην Κακοπετριά σε φιάλες PET που κατασκευάζονται δευτερόλεπτα πριν την εμφιάλωση τους, χωρίς να έρχεται σε επαφή μαζί του ανθρώπινο χέρι. Το εμφιαλωτήριο είναι εξοπλισμένο με αυτοματοποιημένα συστήματα και τεχνολογία αιχμής. Η όλη διαδικασία εμφιάλωσης είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας HACCP και είναι αναγνωρισμένο επίσημα από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως φυσικό μεταλλικό νερό.

Listen Live