Δευ, Απρ 29, 2024

Το RemAthlon και οι Δρομικοί Σύλλογοι της Κύπρου σε προπονούν για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Το RemAthlon και οι Δρομικοί Σύλλογοι της Κύπρου σε προπονούν για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Στο πλαίσιο του - 5KM City Race, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ανακοινώνει το προπονητικό πρόγραμμα «Couch to 5K» υπό την αιγίδα του RemAthlon by Remedica και την καθοδήγηση των δρομικών συλλόγων  Ευ-ζήν, ΔΡΟ.ΜΕ.Α. Racing, Περικλής Δημητρίου, RunLab, Apollon Runners, Anorthosis Runners, Omonoia Runners & APOEL Runners.

Το πρόγραμμα «Couch to 5K» απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ικανοτήτων και εμπειρίας στο τρέξιμο και έχει ως στόχο την προετοιμασία των ασκούμενων για την συμμετοχή τους στο Μαραθώνιο της πόλης.

Το προπονητικό πρόγραμμα θα διεξάγεται, μία φορά τη βδομάδα για 5 βδομάδες και εγκαινιάζεται για πρώτη φορά την Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 18:30 με σημείο εκκίνησης τον Μόλο Λεμεσού. Η προπόνηση θα χωρίζεται σε 3 ομάδες: (α) Δρομείς (τρέξιμο για απόσταση 5 ΧΛΜ) , (β) Joggers (χαλαρό τρέξιμο για 4 ΧΛΜ) και (γ) Walkers (περπάτημα για 3 ΧΛΜ).

Όλα τα συνεργαζόμενα μέρη, συσπειρώνονται γύρω από ένα κοινό όραμα θέλοντας να αναπτυχθεί το δρομικό κίνημα με την εισαγωγή νέων δρομέων προωθώντας τη συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 13 και 14 Απριλίου 2024 και είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο ρόλος της Remedica στην ανάδειξη των βασικών αξιών: Υγεία, Ευεξία, Σεβασμός και Συμμετοχή -  από το άτομο για το σύνολο!

Για εγγραφές:  https://forms.gle/iMPK4fiLkSqnzudM7

Για πληροφορίες: https://www.limassolmarathon.com

Listen Live