Δευ, Απρ 29, 2024

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού: Η Πετρολίνα ονομαστικός χορηγός του Petrolina 10KM Ενεργειακός Αγώνας

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού: Η Πετρολίνα ονομαστικός χορηγός του Petrolina 10KM  Ενεργειακός Αγώνας

Η Πετρολίνα στηρίζει διαχρονικά τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, ως ονομαστικός χορηγός της Petrolina 10KM Energy Race.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, θα διεξαχθεί στις 13 14 Απριλίου, και πως και φέτος θα αποτελούσε μέρος της έλξης για χιλιάδες δρομείς από Κύπρο και εξωτερικό, οι παίκτες που θα αγωνιστούν σε μία από τις 6 διαδρομές της οργάνωσης, με στόχο να ξεπεράσουν τα όρια τους. και να κατακτήσουν τα όνειρά τους.

Η Πετρολίνα αναγνωρίζει το θετικό αποτύπωμα του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού στην κοινωνία, τον τουρισμό και τον αθλητισμό της χώρας μας και στο πλαίσιο αυτό, για μια άλλη χρονιά, είναι συνεπής στο ραντεβού της με τη μεγαλύτερη αθλητική οργάνωση της Λεμεσού, ως μία εταιρεία που στηρίζει διαχρονικά. θεσμούς που προωθούν και ενθαρρύνουν
τον υγιή αθλητισμό.

Ο αγώνας Petrolina 10KM Energy Race διανύει μια ξεχωριστή διαδρομή δίπλα από τη θάλασσα της Λεμεσού. Η Πετρολίνα είναι ιδιαίτερα υπερήφανη που συνδέει το όνομά της με την κορυφαία δρομική διοργάνωση και τις προσπάθειες των αθλητών που θα τον τρέξουν.

Πετρολίνα
Η Πετρολίνα, η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Κύπρο και δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα της ενέργειας διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου.

Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πρατηρίων καυσίμων στην Κύπρο με τις εμπορικές επωνυμίες Petrolina, Eni και Agip. Επίσης, μέσω της θυγατρικής εταιρείας SILK OIL SA, διαθέτει πωλήσεις υγρών καυσίμων και στην Ελλάδα. Παράλληλα, διαθέτει ιδιόκτητες υποδομές αποθήκευσης και διαχείρισης υγρών καυσίμων σε Βασιλικό (Κύπρο), Σάμο και Χανιά (Ελλάδα). Επίσης δραστηριοποιείται στον τομέα ανεφοδιασμού αεροσκαφών στα αεροδρόμια Λάρνακας, Πάφου, Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου και Ζακύνθου.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού , πέρασε να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 13 και 14 Απριλίου 2024. δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική οργάνωση του νησιού. Το Σάββατο 13 Απριλίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα!

Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin's Foundation Youth Race 1 χλμ! Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 14 Απριλίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ, το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον RemAthlon Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://www.limassolmarathon.com













Listen Live