Πεμ, Απρ 25, 2024

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ τίμησε τον Υπαρχηγό του ΓΕΕΦ Κώστα Χρυσηλίου

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ τίμησε τον Υπαρχηγό του ΓΕΕΦ Κώστα Χρυσηλίου

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης υποδέχτηκε στα γραφεία του ΚΟΑ τον Υπαρχηγό του ΓΕΕΦ Κώστα Χρυσηλίου ο οποίος αφυπηρετεί, προκειμένου να τον τιμήσει για την προσφορά του και να τον ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους.

Στη συνάντηση που έγινε την Τρίτη 30 Αυγούστου παρευρέθηκαν και τα μέλη του ΔΣ ΚΟΑ Σωτήρης Αδάμου, Μιχάλης Ιωάννου και Έλενα Παπακώστα. Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που επιτέλεσε ως Υπαρχηγός του ΓΕΕΦ και τον ευχαρίστησε θερμά για την αγαστή σχέση που είχαν όλα αυτά τα χρόνια. Στάθηκε ιδιαίτερα στα οφέλη του νόμου περί φυγοστρατίας που είναι σε ισχύ από το 2019 και τόνισε τη σημασία της παρουσίας του Λόχου Αθλητών σε όλες τις πόλεις πλέον και όχι μόνο στη Λευκωσία, προκειμένου οι στρατεύσιμοι αθλητές να έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται απερίσπαστοι.

Από την πλευρά του ο Υπαρχηγός του ΓΕΕΦ Κώστας Χρυσηλίου ευχαρίστησε τον ΚΟΑ και προσωπικά τον Πρόεδρό του για τη στήριξη που έλαβε κατά τη διάρκεια της θητείας του και για την κοινή πλεύση που υπήρχε στα θέματα που άπτονται του αθλητισμού.

Listen Live