Πεμ, Απρ 25, 2024

Ο ΚΟΑ στον Λόχο Αθλητών

Ο ΚΟΑ στον Λόχο Αθλητών

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης επισκέφθηκε τον Λόχο Αθλητών στη Λευκωσία το πρωί της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου. Παρόντες ήταν επίσης τα μέλη του ΔΣ ΚΟΑ Ανδρόνικος Ανδρονίκου και Σωτήρης Αδάμου, καθώς και οι Λειτουργοί ΚΟΑ Πάρις Αβρααμίδης και Χρίστος Παπαπέτρου.

Την αντιπροσωπεία του ΚΟΑ υποδέχτηκαν ο Αντισυνταγματάρχης Φίλιππος Λάρκος και η Λοχαγός Πεζικού Παναγιώτα Τσιάουκκα. Ο Πρόεδρος του Οργανισμού είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις, η ανακαίνιση των οποίων από τον ΚΟΑ ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, αλλά και να αφουγκραστεί όσα απασχολούν τους αθλητές του Λόχου, οι οποίοι συνδυάζουν την στρατιωτική θητεία με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

«Θέλω να γνωρίζετε ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενδιαφέρεται πάρα πολύ για εσάς. Αισθανόμαστε αυτόν τον χώρο και δικό μας χώρο. Ο Λόχος Αθλητών είναι ο Λόχος των αθλητών μας. Η επιλογή γίνεται με αυστηρά και αξιοκρατικά κριτήρια για να είστε εδώ. Είσαστε η ελίτ και θα πρέπει να το αποδεικνύετε με την προσπάθειά σας, με την προπόνησή σας, με τη συνέπειά σας. Μην ξεχνάτε ότι πρώτα είστε στρατιώτες και θα πρέπει να είστε σωστοί. Προχωρήσαμε στην ανακαίνιση του κτηρίου, γιατί θέλουμε να είστε σε καλές συνθήκες. Καλή θητεία και καλή επιτυχία στα αθλήματά σας», είπε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στον χαιρετισμό του προς τους αθλητές του Λόχου.

Listen Live