Δευ, Απρ 29, 2024

Κύριοι, σεβαστείτε τη Λεμεσό μας!

Κύριοι, σεβαστείτε τη Λεμεσό μας!

Ζούμε τη Λεμεσό καθημερινά λόγω δουλειάς από άκρη σε άκρη. Κυκλοφορούμε καθημερινά, σχεδόν 24ώρες το 24ώρο σε διάφορες περιοχές της πόλης. Τέτοιες εικόνες έχει να συναντήσουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν θα πούμε πως όλα είναι ρόδινα, σίγουρα μπορούμε να βελτιώσουμε κι άλλο κάποια θέματα. Έτσι κι αλλιώς μια πόλη για να πάει μπροστά χρειάζεται συνεχώς βελτίωση. Όμως, θεωρώ ανεπίτρεπτη την προσπάθεια που γίνεται οργανωμένα από κάποιους να πλήξουν τη Λεμεσό για προεκλογικές σκοπιμότητες. Κύριοι, αν μη τι άλλο σεβαστείτε το δημοτικό συμβούλιο που έχει ακριβώς την ίδια ευθύνη με τον Δήμαρχο για τα κακά έχοντα του Δήμου αλλά και για τα καλά. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα θα βρίσκονται δίπλα σας στην προεκλογική σας καμπάνια. Πως τους προσβάλλεται με τέτοιο τρόπο;

Επίσης, καλό θα ήταν να σεβαστείτε και τους υπαλλήλους του τμήματος καθαριότητας του Δήμου, που δουλεύουν νυχθημερόν μέσα στις βρωμιές που προκαλούμε εμείς οι δημότες της πόλης. Δουλεύουν μέσα στη βροχή, στις αργίες, τα Σαββατοκύριακα.

Πριν ρίξουμε λοιπόν την χολή μας ας σεβαστούμε λίγο όλους όσους μπορεί να επηρεάσει ο κακός μας λόγος. Άλλο η καλοπροαίρετη κριτική και άλλο η κακοπροαίρετη, γεμάτη μίσος και κακιά. Πλήττεις την πόλη σου, μηδενίζεις την πόλη και τους δημότες της για μια καρέκλα.

Κρίμα όμως γιατί αν οι πιο πάνω φωτογραφίες αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα (που δεν), φωτογραφίζεται και τον ίδιο σας τον εαυτό. Γιατί το ξαναλέω την πόλη δεν την λερώνει ούτε ο Δήμαρχος, ούτε το δημοτικό συμβούλιο ούτε οι καθαριστές. Την πόλη εμείς την λερώνουμε με τις βρωμιές μας που πετάμε και με τις βρωμιές μας που γράφουμε.

Σεβαστείτε λοιπόν τους εαυτούς σας , τα παιδιά σας και την πόλη την οποία θέλετε να υπηρετήσετε.

Listen Live