Δευ, Απρ 29, 2024

ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΙΚΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΝ ΠΕΔΙΟΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΣΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΙΚΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΝ ΠΕΔΙΟΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΣΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Και πάμε σε εκλογές τον Ιούνιο με πέντε... οκτώ ...δέκα ψηφοδελτια....

Και πάμε σε εκλογές τον Ιούνιο. Και οι υποψηφιοι τρεχουν.

Καλά,καλά οι πολίτες δεν ενημερωθηκαν πως θα κρατούν πέντε, επτά ,οκτώ ψηφοδέλτια στην κάλπη και πόσα ακόμη αν μετέχεις στις εκλογές των κατεχόμενων Δήμων;

Και πάμε σε εκλογές και τα κομματα μικρά και μεγάλα περπατούν πάνω, κατω με στερεότυπες συχνα πλαστικές διακηρυξεις. Μακρυα από ιεραρχησεις αληθινων προβλημάτων του άπλου πολιτη, του συνάνθρωπου μας.
Δειλοι για ετη απέναντι στα σκανδαλα του τραπέζικου υπερτοκισμου και της τραπεζικης τοκογλυφιας.
Με ποσοστα αποχης.....
Το επαναλαμβανω συχνα..
Με εκατον πενήντα ως διακοσιες χιλιαδες ψηφοφορους σε πρόσφατες εκλογές να σου κλεινουν την πόρτα σε εσας προσωπικά η στο κομμα σας δεν προτεινεις προοπτικη αν δεν διαλεχθεις μαζί τους. Αν δε σε αυτους προσθεσεις τις χιλιαδες που προσερχονται στις εκλογές εδώ και δεκαετιες για να εκφρασουν με το λευκο ψηφοδελτιο την αρνησην τους εναντι του οραματος και της βιωτης σου τότε υπάρχουν διαφωνουντες μαζί σου που θα τους βρεις στο δρόμο σου για την ποθητη εξουσια.

Και τέλος αυτοι που ακυρωνουν το ψηφοδελτιο. Καποιοι εξ αυτών εκβιαζονται εμμεσως η αμέσως να προσελθουν. Απο φόβο προσερχονται και πίσω από το παραβαν παρέα με το απορρητο εκφράζουνται με τρόπο διολου κολακευτικον για την πολιτική μας πραγματικότητα.

Τόσα χρόνια στις λα ι κες γειτονιές και την υπαίθρον ήταν αρκετά για να κατανόησουμεν την πικρη αλήθεια....

Οι εκλογές έρχονται και θα είναι δύσκολες για πολλούς υποψηφιους για όλα τα κομμάτα και για τους σχηματικους, ρουτινιαρηδες, παντογνωστες οργανωτες εκστρατειων. Θα είναι ένα επικίνδυνο αγωνισμα χωρίς ασφαλή προγνωστικα.
Μια δοκιμασία για όσους συνηθισαν να μην αληθευουν και να ξεγελουν τον κόσμο της Κύπρου,τον καλοπροαιρετο και ευκολοπιστευτο συχνά.

Όσον για όλους αυτούς τους εσμους επιτηδειων που σας ακολουθουν ζητωντας και ξαναζητωντας διαφορά. Αυτοι δεν είναι ο λαός.....

Και αιφνης θα σας αφησουν για να πάνε παρακατω να ζητήσουν περισσοτερα και να καρπωθουν περιπλεον...

Ας αφησουμε λοιπόν τους νέους μεσσιες. Ας προσπαθησουμε να αληθευουμεν στον συλλογικον μας βιον. Ας μειωσουμε τα πελατειακα και την δουλικοτητα στις ελιτ. Ο λαός δεν ζητά πλέον πολλά. Λιγα θαρραλεα ΟΧΙ και όχι περιστασιακους θεωρητικους ολων των λυσεων και ψευδοελιξηριων.

Listen Live