Κυρ, Σεπ 8, 2024

Η ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ

Η ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ

Μια ζωην τα αρπαχτικα να μας βασανιζουν.Η Τουρκία ως κρατικο μορφωμα δημιουργημενο από τους Γερμανους συμβουλατορες των γενοκτονιων και τις εταιρείες πετρελαιων κτιστηκε σε αιματοβαμμενες εστίες χριστιανων σφαγιασθεντων και διωχθεντων.

Υπηρετης συμφεροντων, εκβιαστης και γελοιος αυλοκολακας των υπερδυναμεων ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ λαους ολόκληρον τον εικοστον και εικοστον πρώτον αιώναν...

Μαστιγα καθως έγραψε ο σοφός Χρηστος Μαλεβιτσης.Μαστιγα της Ανατολης.Κατα συρροην παραβατης του διεθνους δικαιου.Ενας διεθνης κλεφτης και ληστης.

Και επιμενει ληστρικα....

Έγραφε τις προαλλες δικαιως ο Αριστος Μιχαηλίδης στον Φιλελευθερο:

" Στην κατεχόμενη Κύπρο οι ελληνοκυπριακές περιουσίες είναι 1.463.382 σκάλες. Η αξία τους με τιμές του 1974 είναι €3,235 δισεκατομμύρια. Κι επειδή κάποιοι θυμούνται ότι και οι Τουρκοκύπριοι άφησαν περιουσίες στις ελεύθερες περιοχές, ιδού κι αυτές: 413.177 σκάλες οι τουρκοκυπριακές περιουσίες στην ελεύθερη Κύπρο. Η αξία τους €153 εκατομμύρια. 80.000 οι Τουρκοκύπριοι που μετακινήθηκαν το 1974 από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα. Κι άλλες 40.000 όσοι διέμεναν πριν το 74 στις περιοχές που κατελήφθησαν. Ήρθαν και πολλαπλάσιοι τους έποικοι από την Ανατολία.

Όλοι μαζί άρπαξαν περιουσίες που δεν τους ανήκαν. Και τώρα ξεπουλούν όσες απέμειναν στους ξένους μαφιόζους να τις αναπτύξουν. Πήραν περιουσίες τριπλάσιες από τις δικές τους, αλλά να μην τους ενοχλούμε κιόλας, διότι εμποδίζουμε την οικονομία της «τδβκ». Τουλάχιστον, τες δικές τους περιουσίες τις προστατεύει η νόμιμη κυβέρνηση, δεν τις κοτσάνιασε σε κανέναν, μπορούν να κοπιάσουν να τις πάρουν όποτε το θελήσουν.

Τόσο πλούτο πήραν στα χέρια τους χωρίς κόστος, τα βρήκαν έτοιμα κι ακόμα μας κατηγορούν ότι δεν τους αφήνουμε να ορθοποδήσουν, να αναπτύξουν οικονομία, δήθεν. Δεν ντρέπονται. Γιατί δεν ήταν μόνο το έδαφος, τα σπίτια, τα ακίνητα, τα χωράφια, τις παραλίες, τα αυτοκίνητα, τα μηχανήματα, τις οικοσκευές που πέρασαν δια της βίας στα χέρια τους. Κι επειδή δεν τα ξεχνάμε ποτέ και δεν τα χαρίζουμε, τα γράφουμε ξανά και ξανά να το χωνέψουν εχθροί και φίλοι."

Εθκιάβαζα το κείμενον που πολλές αλήθειες(" απαγορευμενες "που κάτι ημιμαθεις) εψηφιδωνεν.Αληθειες διωκομενες στην νησον Κύπρο .Αθθυμηθηκα δε μιαν ιστορία των χωριων μας....

Εις χωρίον τινά ετόλμησεν ενας γραμματιζούμενος να πει τους κλέφτες του ασιέρου ,απλούς μετακινητές ζωικής τροφής.

Οι βρακάες οι λεβεντες απεκρίθησαν ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΕ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ..Τούτα τα άλλα που λαλείς εν τέγνες του ππαρά για αλουπκιές για να γενεί το χωρκόν μας χάνιν της Τουρτζιάς.

Listen Live