Κυρ, Σεπ 22, 2024

Ένας καφές σπαστός....

Ένας καφές σπαστός....

Ένας καφές σπαστός του Κίτσιου την ώρα που σας άλλασσεν ο δεκανέας αλλαγής ήταν μια έκπήξη για τον βαρυποινίτη παμπάλαιο υποδεκανέα φόβο και τρόμο ούλλου του στρατοπέδου.

Την επομένη ήρτεν την ώρα του καθαρίσματος στα μαγειρία .Πού εν ο νέος ο διαβιβαστής τζείνος πον φοάται τζιαι μπαίνει τες νύχτες εις τα νούμερα του μες τες γαλαρίες.Θέλω τον για να μου κάμνει το κουγκρίν.Βοηθόν εργοταξίου

Έτσι εγλυτώσαμεν που τον επόπτην μαγειρίων που κυριολεκτικά έκαμνεν την κκελλέν μας καζάνιν με την μανίαν του .Λεπτομέρειες καθαριότητός που ούτε στα ξενοδοχεία εν εφαρμόζαν.

Άμαν εφτάσαμεν στο εργοτάξιον τζιαι αρκέψαμεν το ζύμωμαν λαλεί μου.Μα που πότε ήξερες να ζυμώνεις.Που μιτσής .Οι περίτου στου Χαράκη ηξέραν .Εδουλεύκαμεν μέρες .Με τον νανέν μας μα ήταν μάστρος εις το κτίσιμον.

Στα διαλείμματα επαένναμεν στο ΚΨΜ.Θκυο σπαστούς για τοεργοτάξιον επαράγγελλεν.Κάπως έτσι έγινα ο πουρκός του βαρυποινίτη τζιαι κυριολεκτικά εγλύτωσα που πολλά καψώνια τζιαι πελλάρες.Στο φα ίν ετρώαμεν παρέα με τα κοπέλλια της ομάδας συντηρήσεως.Με τους δίσκους εστιάσεως με την πέπσι μας τσακρίν.

Πουταν ν απολυθεί εδώρισεν μου το τζόκκε ί του.
Πρόσεχε ρε αδέρφιν λαλεί μου.Να μείνεις βοηθός του Λουκή.Τούτη εν η σύσταση μου.Ότι χρειαστείς μεν αντραπείς.Έσφιξεν με μες τα αγκάλια του τζιαι είπεν μου σύδδακρυς.Ήσουν ο πρώτος άθρωπος ρε Τύλληρε που μου τζιέρασεν έναν καφέν μςε την καρκιάν του ξοψυσιής.Γι αυτό σε θκιάλεξα .Ποττε εν μου φώναξες βαρυποινίτη.Άρεσκεν μου που λάλες.Μιαν πέπσι για το μάστρον μου.Ελάλες με μάστρον τχι ας είσουν γραμματιζολυμενος.

Α ρε αδέρφιν...

Listen Live