Πεμ, Σεπ 29, 2022

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημάρχου Λεμεσού

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημάρχου Λεμεσού

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Είμαστε λίγες μέρες πριν από την Γέννηση του Θεανθρώπου και για ακόμα μια χρονιά, ολόκληρος ο πλανήτης δοκιμάζεται σκληρά. Όμως, οι μέρες των Χριστουγέννων φέρνουν πάντοτε το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης, γεμίζοντας με αισιοδοξία τις καρδιές όλων μας και ενδυναμώνοντας συνάμα την προσδοκία μας για ένα καλύτερο αύριο.

Για μια ακόμη φορά έχουμε την ανάγκη να αντλήσουμε από τα αποθέματα αγάπης και αλληλεγγύης της κοινωνίας μας, να αλλάξουμε στάση ζωής, να δείξουμε στοργή, αγάπη, συμπόνια και αλληλοσεβασμό.

Ο Δήμος μας, καταβάλλει κάθε προσπάθεια έτσι ώστε η πόλη μας να προχωρεί στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης. Με προγραμματισμό και σωστή διαχείριση προχωρούμε μπροστά αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε, όσο μπορούμε καλύτερα, στις ανάγκες των συμπολιτών μας, να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που προέκυψαν, να προχωρήσουμε με ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον που προσδοκούμε και μας αξίζει.

Με αυτές τις σκέψεις θέλω να απευθύνω τις πιο θερμές ευχές μου, για προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και προκοπή.

Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές!

Νίκος Νικολαΐδης

Δήμαρχος Λεμεσού

Developed by DiGeo LTD. ©2022 Nea Polis. All Rights Reserved