Πεμ, Μαρ 28, 2024

Το "φάντασμα" της παραλιακής άρχισε να παίρνει υπόσταση!

Το "φάντασμα" της παραλιακής άρχισε να παίρνει υπόσταση!

Δήμαρχος Λεμεσού - Επιθεώρησε τα έργα στο Φυτείδιο Αθλητικό Κέντρο ΓΣΟ

Ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης, συνοδευόμενος από τον εργολάβο, τον Αντιδήμαρχο Λεμεσού και δημοτικούς συμβούλους επισκέφθηκε και είδε από κοντά τα κατασκευαστικά έργα που πραγματοποιούνται στο Φυτείδιο Αθλητικό Κέντρο – ΓΣΟ.

Το έργο βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται μέχρι τις 15 Οκτωβρίου να ολοκληρωθεί η Α’Φάση η οποία περιλαμβάνει τη διαμόρφωση του χώρου στο σημείο του deck και την επαναλειτουργία, την επιδιόρθωση και αναβάθμιση των γηπέδων εξωτερικής άθλησης , basket,volley, τένις. Αναμένεται ότι με την επαναλειτουργία των χώρων άθλησης θα μπορέσει το ΤΕΠΑΚ με τους φοιτητές του να προωθήσουν τα αθλητικά τους προγράμματα στη βάση των οποίων θα μπορούν και δημότες να τα αξιοποιήσουν σε ώρες που θα ανακοινωθούν.

Στόχος είναι να αθλούνται οι φοιτητές του ΤΕΠΑΚ αλλά ταυτόχρονα και οι δημότες στη βάση των ίδιων αθλητικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με τον κ.Νικολαϊδη η δεύτερη φάση των έργων αφορά την κατασκευή του μουσείου αθλητικής ιστορίας του ΓΣΟ και την κατασκευή κλειστής αίθουσα γυμναστικής για το ΤΕΠΑΚ. Στόχος είναι να προκηρυχθούν προσφορές για τη δεύτερη φάση πριν το τέλος αυτού του χρόνου και παράλληλα με τη δεύτερη φάση ο δήμος θα προκήρυξη προσφορές για την επαναλειτουργία του εστιατορίου που βρίσκεται στον πρώτο όροφο της γέφυρας.

Τα έργα αυτά, σύμφωνα πάντα με τον κ.Νικολαϊδη θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2023.

Listen Live