Πεμ, Σεπ 29, 2022

Πρώτο Φεστιβάλ «Access4ALL»

Πρώτο Φεστιβάλ «Access4ALL»

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ «Access4ALL», στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Στο Φεστιβάλ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν να μπουν στη δύσκολη θέση των αναπήρων, μέσω των διαφόρων δραστηριοτήτων, για να αντιληφθούν καλύτερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα άτομα με αναπηρίες. Υπήρχαν ενημερωτικά περίπτερα και περίπτερα που αναπτύσσουν δράσεις σχετικά με τα δικαιώματα των ΑΜεΑ, θεματικά κέντρα για την κοινωνική/επαγγελματική ένταξη των ΑΜεΑ, περίπτερα συζητήσεων, παρευρέθηκαν Role-models, Influencers κτλ.

Το Φεστιβάλ είχε σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού, αλλά και φορέων χάραξης πολιτικής και επαγγελματιών, ούτως ώστε να βελτιωθεί η προσβασιμότητα και η ένταξη των Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ) στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή της πόλης.

Το Δ.Σ. και η Διεύθυνση της Αρχής, διά μέσω του Προέδρου του Δ.Σ. Δρ. Αντώνη Στυλιανού, συγχαίρουν τους Διοργανωτές και δηλώνουν ότι πάντοτε θα είναι αρωγοί σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προάγουν την κοινωνική ευαισθησία, ενημέρωση και κινητοποίηση του συνόλου της κοινωνίας των πολιτών σε τόσο σημαντικά θέματα.

Developed by DiGeo LTD. ©2022 Nea Polis. All Rights Reserved