Πεμ, Σεπ 29, 2022

Οδικές εργασίες στον δρόμο Πλατρών και στη λεωφόρο Σ.Κυπριανού

Οδικές εργασίες στον δρόμο Πλατρών και στη λεωφόρο Σ.Κυπριανού

1. Εργασίες σήμανσης/σηματοδότησης και τοποθέτησης εξοπλισμού δρόμου στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 24/9/2022, μεταξύ των ωρών 06:00 - 16:00, στον δρόμο Λεμεσού - Πλατρών (Β8), παρά τη συμβολή του με τον δρόμο προς Παλώδεια, θα εκτελούνται εργασίες σήμανσης/σηματοδότησης και τοποθέτησης εξοπλισμού δρόμου από Ιδιωτική Εργοληπτική Εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται εναλλάξ στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

2. Εργασίες εγκατάστασης διάβασης πεζών Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 24/9/2022 και την Κυριακή 25/9/2022, μεταξύ των ωρών 06:00 - 16:00, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού παρά τη συμβολή της με την οδό Τιμοκρέοντος, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης διάβασης πεζών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει ανά διαστήματα η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 100μ. περίπου και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Developed by DiGeo LTD. ©2022 Nea Polis. All Rights Reserved